Наш рецепт » Грибні страви » Смачні смажені печериці на сковороді

Смачні смажені печериці на сковороді

Грибний сезон давно позаду, але, на радість любителям грибів, печериці можна купити цілий рік. Я дуже люблю готувати ці білі ароматні гриби, які дуже прості в приготуванні. Ще одним важливим плюсом печериць є їх низька калорійність, всього 27 калорій в 100 грамах. Так що тим, хто стежить за своєю вагою сміливо можна включати в свій раціон цей чудовий гриб. Печериці містять багато мінеральних речовин і вітамінів: PP, B, E, D, а також: залізо, фосфор, калій і цинк. За кількістю фосфору, печериці не поступаються морепродуктів. Тому, я часто готую смачні смажені печериці для своєї сім'ї. Ділюся покроково оформленим рецептом з фото, які докладно ілюструють весь процес.

Отже, нам потрібні:

- печериці - 250-300 грам;
- коріандр мелений - за смаком;
- масло рослинне - 1 ст. ложка;
- сіль - 1 ч. Ложка;
- перець чорний мелений - за смаком.

Як приготувати смажені печериці на сковороді

При виборі грибів стежте щоб вони були свіжими, світлими і ароматними. І так. гриби слід вимити і нарізати.

Сковороду розігріти, налити рослинне масло без запаху. Я не люблю, коли аромат печериць перебиває запах соняшникової олії.

Висипати грибочки на сковороду, обсмажити.

Смачні смажені печериці на сковороді

Посипати печериці коріандром, сіллю і перчиком.

Смачні смажені печериці на сковороді

Гриби почнуть виділяти сік, в якому потім їх потрібно згасити на слабкому вогні.

Смачні смажені печериці на сковороді

Коли рідина випарується, обсмажити печериці до приємною золотистого. Час приготування печериць на сковороді займає менше 15 хвилин.

Смачні смажені печериці на сковороді

Готові грибочки викласти в красиву тарілочку, піалу або салатницю і подавати до столу.

Смачні смажені печериці на сковороді

Чудові печериці мають яскравий аромат, приємний смак і відмінно доповнять будь-який гарнір. Я люблю подавати смажені гриби з картопляним пюре.

Смачні смажені печериці на сковороді

Приготовлені за моїм рецептом смажені печериці можуть стати відмінною начинкою для пирогів, шаурми та іншої випічки. Беріть на замітку і готуйте з любов'ю!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору