Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць
Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста зі шпинатом і печерицями у вершковому соусі порадує господиню швидкістю і простотою приготування, а домочадців - неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю. Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць - гарнір, який відмінно доповнить страви з червоної риби, курки, яловичини і скумбрії, хоча хороший і сам по собі. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування традиційної страви італійської кухні.
Складові:
- вершкове масло - 35 гр;
- фарфалле (бантики) - 150 гр;
- сметана - 2 ст.л .;
- шпинат заморожений - 3 брикету;
- печериці - 100 гр;
- цибуля зелена - невеликий пучок.
Як приготувати пасту фарфалле з соусом зі шпинату і печериць
Перш, ніж приступити до приготування страви, потрібно гарненько вимити гриби і, при необхідності, зняти з капелюшків шкірку. Очистити цибулю, вийняти з морозилки шпинат або нарубати свіжий. Метелики фарфалле відварити в посоленной водичці, але тільки до стану аль денте - напівготовності.
Печериці подрібнити на великі пластинки. Пасерувати грибочки на розтопленому шматочку масла.
Додати до обсмаженою грибам шпинат і рубаний лук. Обсмажувати суміш до однорідної консистенції і повного розморожування шпинату.
Додати до овочів і грибочками спеції за смаком і сметану. Готувати ароматний соус до бажаної густоти. Потім, саме час з'єднати підготовлені метелики фарфалле зі шпинатним соусом і довести страву до остаточної готовності.
Подавати італійське друге з макаронів до столу гарячим.
Вершкова паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць порадують і їдців і господиню ніжними смаковими якостями і швидкістю приготування страви.
Такий гарнір відмінно вписується в систему правильного харчування до обіду, особливо, якщо вибирати пасту твердих сортів.