Наш рецепт » Гарніри » Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста зі шпинатом і печерицями у вершковому соусі порадує господиню швидкістю і простотою приготування, а домочадців - неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю. Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць - гарнір, який відмінно доповнить страви з червоної риби, курки, яловичини і скумбрії, хоча хороший і сам по собі. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування традиційної страви італійської кухні.

Складові:

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

  • вершкове масло - 35 гр;
  • фарфалле (бантики) - 150 гр;
  • сметана - 2 ст.л .;
  • шпинат заморожений - 3 брикету;
  • печериці - 100 гр;
  • цибуля зелена - невеликий пучок.

Як приготувати пасту фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Перш, ніж приступити до приготування страви, потрібно гарненько вимити гриби і, при необхідності, зняти з капелюшків шкірку. Очистити цибулю, вийняти з морозилки шпинат або нарубати свіжий. Метелики фарфалле відварити в посоленной водичці, але тільки до стану аль денте - напівготовності.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Печериці подрібнити на великі пластинки. Пасерувати грибочки на розтопленому шматочку масла.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Додати до обсмаженою грибам шпинат і рубаний лук. Обсмажувати суміш до однорідної консистенції і повного розморожування шпинату.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Додати до овочів і грибочками спеції за смаком і сметану. Готувати ароматний соус до бажаної густоти. Потім, саме час з'єднати підготовлені метелики фарфалле зі шпинатним соусом і довести страву до остаточної готовності.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Подавати італійське друге з макаронів до столу гарячим.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Вершкова паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць порадують і їдців і господиню ніжними смаковими якостями і швидкістю приготування страви.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Такий гарнір відмінно вписується в систему правильного харчування до обіду, особливо, якщо вибирати пасту твердих сортів.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Пропонована італійська паста зіті, по суті, макарони запечені в духовці з сиром, томатом і шинкою. Ця страва з італійської кухні відноситься до тих, які швидко готувати і смачно поїсти.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору