Наш рецепт » Гарніри » Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста зі шпинатом і печерицями у вершковому соусі порадує господиню швидкістю і простотою приготування, а домочадців - неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю. Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць - гарнір, який відмінно доповнить страви з червоної риби, курки, яловичини і скумбрії, хоча хороший і сам по собі. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування традиційної страви італійської кухні.

Складові:

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

  • вершкове масло - 35 гр;
  • фарфалле (бантики) - 150 гр;
  • сметана - 2 ст.л .;
  • шпинат заморожений - 3 брикету;
  • печериці - 100 гр;
  • цибуля зелена - невеликий пучок.

Як приготувати пасту фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Перш, ніж приступити до приготування страви, потрібно гарненько вимити гриби і, при необхідності, зняти з капелюшків шкірку. Очистити цибулю, вийняти з морозилки шпинат або нарубати свіжий. Метелики фарфалле відварити в посоленной водичці, але тільки до стану аль денте - напівготовності.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Печериці подрібнити на великі пластинки. Пасерувати грибочки на розтопленому шматочку масла.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Додати до обсмаженою грибам шпинат і рубаний лук. Обсмажувати суміш до однорідної консистенції і повного розморожування шпинату.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Додати до овочів і грибочками спеції за смаком і сметану. Готувати ароматний соус до бажаної густоти. Потім, саме час з'єднати підготовлені метелики фарфалле зі шпинатним соусом і довести страву до остаточної готовності.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Подавати італійське друге з макаронів до столу гарячим.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Вершкова паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць порадують і їдців і господиню ніжними смаковими якостями і швидкістю приготування страви.

Паста фарфалле з соусом зі шпинату і печериць

Такий гарнір відмінно вписується в систему правильного харчування до обіду, особливо, якщо вибирати пасту твердих сортів.

Рекомендуем

Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Пропонована італійська паста зіті, по суті, макарони запечені в духовці з сиром, томатом і шинкою. Ця страва з італійської кухні відноситься до тих, які швидко готувати і смачно поїсти.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору