Наш рецепт » Гарніри » Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Печериці тушковані в сметані на сковороді, які я сьогодні пропоную приготувати кулінаркою, можуть доповнити своїм ніжним смаком будь-яку м'ясну страву і послужать до нього гарніром. Крім того, такі тушковані зі сметаною гриби можна сміливо запропонувати їдоках окремо, як самостійну страву, і як соус з будь-яким гарніром. Для приготування цього універсального страви не будуть потрібні особливі кулінарні таланти. Як швидко і просто приготувати смачні тушковані гриби я просто демонструю в своєму покроково оформленому фото-рецепта.

продукти:

  • цибулина -1 шт .;
  • сметана - 150 гр;
  • печериці (можна гливи) - 0,5 кг;
  • рослинне масло - 100 мл;
  • сіль за смаком.

Як приготувати шампіньйони зі сметаною на сковороді

Перш, ніж почати готувати, зауважу, що замість печериць можна взяти більш бюджетні за ціною гливи.

І так, спочатку кожен гриб потрібно сполоснути під проточною водою, старанно відмиваючи бруд, налиплу на капелюшки.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Далі, просто ріжемо печериці дуже дрібно.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Очищену і нарізану дрібно цибулину обсмажити на олії до прозорості.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Потім, висипаємо в сковорідку гриби, трохи солимо їх і відразу додаємо в них сметану.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Грибочки тушкуємо в сметані на середньому вогні до готовності протягом десяти хвилин.

Все, наші печериці тушковані в сметані на сковороді готові.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Гриби вийшли ніжні з приголомшливим вершковим смаком, який надала їм свіжа і жирна сметана.

Приготовлені таким чином грибочки найчастіше я подаю на гарнір до м'ясних страв. На цей раз, я приготувала їх на гарнір до соковитого телячого каре, яке запекла в духовці у фользі.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

В результаті моїх старань вийшло ось таке ресторанне блюдо. Приємного всім апетиту.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі серця готуються дуже швидко і спектр страв з них досить широкий. Їх використовують для отримання бульйону, вживають як начинок в різній випічці і, навіть, вживають для приготування відбивних і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору