Наш рецепт » Гарніри » Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Печериці тушковані в сметані на сковороді, які я сьогодні пропоную приготувати кулінаркою, можуть доповнити своїм ніжним смаком будь-яку м'ясну страву і послужать до нього гарніром. Крім того, такі тушковані зі сметаною гриби можна сміливо запропонувати їдоках окремо, як самостійну страву, і як соус з будь-яким гарніром. Для приготування цього універсального страви не будуть потрібні особливі кулінарні таланти. Як швидко і просто приготувати смачні тушковані гриби я просто демонструю в своєму покроково оформленому фото-рецепта.

продукти:

  • цибулина -1 шт .;
  • сметана - 150 гр;
  • печериці (можна гливи) - 0,5 кг;
  • рослинне масло - 100 мл;
  • сіль за смаком.

Як приготувати шампіньйони зі сметаною на сковороді

Перш, ніж почати готувати, зауважу, що замість печериць можна взяти більш бюджетні за ціною гливи.

І так, спочатку кожен гриб потрібно сполоснути під проточною водою, старанно відмиваючи бруд, налиплу на капелюшки.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Далі, просто ріжемо печериці дуже дрібно.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Очищену і нарізану дрібно цибулину обсмажити на олії до прозорості.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Потім, висипаємо в сковорідку гриби, трохи солимо їх і відразу додаємо в них сметану.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Грибочки тушкуємо в сметані на середньому вогні до готовності протягом десяти хвилин.

Все, наші печериці тушковані в сметані на сковороді готові.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

Гриби вийшли ніжні з приголомшливим вершковим смаком, який надала їм свіжа і жирна сметана.

Приготовлені таким чином грибочки найчастіше я подаю на гарнір до м'ясних страв. На цей раз, я приготувала їх на гарнір до соковитого телячого каре, яке запекла в духовці у фользі.

Печериці тушковані в сметані на сковороді - смачний гарнір до м'яса

В результаті моїх старань вийшло ось таке ресторанне блюдо. Приємного всім апетиту.

Рекомендуем

Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі серця готуються дуже швидко і спектр страв з них досить широкий. Їх використовують для отримання бульйону, вживають як начинок в різній випічці і, навіть, вживають для приготування відбивних і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору