Наш рецепт » Випічка » Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Я часто печу хліб удома. При випічці люблю використовувати різні рецепти. Нещодавно я знайшла цікавий рецепт імбирного фокаччи в солоній заливанні і вирішила його втілити на своїй кухні. Італійський хліб фокачча вийшов з імбирним ароматом, повітряний і з солоною хрусткою скоринкою. Мій перевірений і простий рецепт з покроково зробленими фото допоможе і вам спекти його будинку.

Складові:

Тісто для фокаччи:

  • 1 шматочок (10 грам) свіжого імбиру + 100 мл води (окропу);
  • 7 грам сухих дріжджів;
  • 1 ч.ложка цукру;
  • 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
  • 0,5 ч.ложки дрібної солі;
  • 300 мл теплої води;
  • 550-600 грам пшеничного борошна в / с.

Для солоної заливки:

  • 65 мл холодної води;
  • 65 мл оливкової олії першого віджиму;
  • 1,5 ч.ложки крупної солі.

зміст

  • 1 Як приготувати італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні
  • 1.1 Як зробити тісто для фокаччею
  • 1.2 Як зробити солону заливку
  • 1.3 Як спекти фокаччею

Як приготувати італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Як зробити тісто для фокаччею

Для початку, потрібно підготувати імбир. Шматочок кореня імбиру очищаємо і нарізаємо на тонкі шматочки. Перекладаємо їх в соусник і заливаємо окропом, нехай настоюється і остигає.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

У глибоку миску всипаємо дріжджі, цукор, вливаємо воду і розмішуємо віночком всю суміш. Як тільки дріжджі добре спрацювали і з'явилася шапочка, це відбувається протягом 5-7 хвилин, всипаємо сіль, додаємо імбирну воду і вливаємо олію. все змішуємо.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Замішуємо тісто просіяного борошном, збираємо його в кульку і укладаємо в глибоку миску, яку попередньо промазав олією. Накриваємо щільно миску і ставимо її в тепле приміщення для вистоювання тіста.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Через хвилин 40-45, тісто вже виросло і готово до подальшої роботи.

Як зробити солону заливку

Все дуже просто. У чашку всипаємо сіль, вливаємо теплу воду і оливкове масло і перемішуємо виделкою.

Як спекти фокаччею

Беремо пергамент і добре змащуємо його олією.

Викладаємо на нього тісто і розподіляємо по всій поверхні руками, ну або скористайтеся качалкою, якщо вам це зручніше.

Залишимо поки тісто, нехай трохи виросте і розігріваємо духовку до 180 ° С.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Коли тісто стало пишним, натискаємо на нього кінчиками пальців, щоб вийшли дірочки. Виделкою ще раз збовтуємо заливку і виливаємо її на фокаччу.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Ставимо її отпекаться на 30-35 хвилин, тобто до готовності.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Перекладаємо готову імбирну фокаччу на решітку. Як тільки італійський хліб трохи охолоне, видаляємо пергамент і нарізаємо його на шматочки.

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливанні

Італійський хліб фокачча приготований за цим рецептом виходить дуже м'яким всередині і з хрусткою солоної поверхнею зовні. Почастуєте і ви своїх рідних і гостей смачним італійським хлібом.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору