Наш рецепт » Випічка » Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

У дні посту можна урізноманітнити своє меню смачним, ситним і просто чудовим пирогом, в якому начинка робиться зі свіжої білокачанної капусти. Щоб приготувати смачний пісний пиріг з капустою, тісто ми замісити на дріжджах, без використання яєць і молока. Соковита капустяна начинка, доповнена подрібненої морквою і цибулею, надає пирога гастрономічну привабливість і кулінарний вишукування. Як спекти дуже смачний пісний пиріг з капустою демонструє мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Складові:

  • борошно - 3 склянки;
  • вода (прокип'ячена, тепла) - 1 склянка;
  • сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
  • цукор - 1 ч. ложка;
  • сіль за смаком;
  • капуста білокачанна - 250 гр;
  • морквина - 1 шт .;
  • цибуля - 0,5 шт .;
  • масло соняшни. - за смаком.

Як приготувати пісний пиріг з капустою з дріжджового тіста

Замісити пісне тісто на дріжджах для нашого домашнього пирога зовсім не складно. Спершу, потрібно відміряти в потрібних пропорціях інгредієнти і зробити теплою кип'ячену воду (не вище 40 градусів!). Замішуємо тісто так: розчиняємо в теплій воді, приблизно, 1 ч. Ложки солі, така ж кількість Сахарка і сухі дріжджі. В отриману суміш вливаємо близько 30 мл соняшникової олії, перемішуємо. Рідина частинами додаємо в просіяне борошно і замішуємо тісто. Щоб тісто «підросло», його на годину ховаємо в тепло. Збільшилася дріжджове тісто на столі обминали, ділимо на 2 частини (вони повинні бути нерівними).

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Частина тесту, яка побільше, розгортаємо в овальний пласт. Можна, в принципі, і коло розкачати, і квадрат або чотирикутник - вибір форми майбутнього пирога за вами. Це - основа пирога. Його відразу переміщаємо на деко. Рекомендуємо застелити деко кулінарної папером для випічки.

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

По підставі пирога розподіляємо капустяну начинку. Її ми приготуємо поки чекаємо «підростання» тесту. Для начинки тушкуємо на рослинній олії нашатковану капусту разом з натертою морквою і цибулею. Начинку для пирога приправляем сіллю і улюбленими спеціями.

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Начинку з капусти покриваємо другим розкатаним шматком тесту.

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Защепляем краю тесту, а посередині робимо отвір.

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

При 180 градусах в духовці пісний капустяний пиріг тримаємо 35 або 40 хвилин. Коли випічка буде готова, виймаємо її з печі, накриваємо рушником і охолоджуємо.

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Всім приємної трапези!

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Сподіваюся, що вам сподобається мій простий рецепт смачного пісного пирога з капустою з дріжджового тіста і ви не раз побалуєте рідних і друзів цієї смачної пісної випічкою.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору