Дріжджові пончики з сиром моцарелла - смачні і повітряні
Дуже простий рецепт таких смачних, пишних і хрустких пончиків з начинкою з сиру моцарелла. Поки дріжджові пончики з сиром гарячі - сирна начинка так апетитно тягнеться за кожним відкушеним вами шматочком ... Дріжджове тісто готується безопарним методом, тому, всього через годину у вас на столі з'являться готові пончики з сирною начинкою. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування простого повітряного ласощі.
Щоб спекти пампушки нам знадобиться:
- 0,5 ч. Ложки гранульованих сухих дріжджів;
- 300 грам пшеничного борошна екстра або в / с;
- 7 грам дрібної солі;
- 10 грам цукру;
- 15 грам м'якого вершкового масла;
- 210 мл води;
- 90-100 грам моцарели;
- ½ літра олії рослинного.
Як приготувати дріжджові пончики з сиром моцарелла
У глибокому посуді змішуємо всі сухі інгредієнти. Потім, вливаємо підігріту до 38 ° С воду, не забуваємо про м'яке масло і замішуємо смачне дріжджове тісто безопарним методом. Переносимо його в діжу змащену вершковим маслом, накриваємо щільно плівкою і расстаіваться, близько, 45 хвилин в теплі.
Отримане тісто ділимо на однакові шматочки. У мене вийшло 19 штук по 29-30 грам кожен.
Моцареллу теж нарізаємо на 19 шматочків. Кожен шматочок кладемо на тісто і щільно його загортаємо так, щоб сир опинився всередині.
У каструлі доводимо рослинне масло до кипіння, опускаємо в нього підготовлені кульки з тіста і смажимо їх з усіх боків.
З масла виймаємо пончики на тарілку з одноразовим рушником, щоб прибрати залишки масла.
Ось так апетитно виглядає пончик з начинкою коли ми його розламали.
Заварюємо собі чашечку ароматної кави і приступаємо до знищення свого творіння!
Повинна зауважити, що такі домашні пончики підійдуть не тільки до кави або чаю. Любителі пива теж оцінять їх по достоїнству.