Наш рецепт » Випічка » Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Смачна і елегантна кростата прийшла до нас з італійської кухні. Це різновид пирога з розсипчастого пісочного тіста з різними видами начинок: ягідні, фруктові, шоколадні, горіхові, сирні і так далі. Ви легко знайдете її в кожній кав'ярні Італії. Але, також, легко і просто зможете її приготувати самостійно у себе вдома і подати з чашкою капучино. Я покроково описала всі пункти приготування цього смачного пісочного пирога з начинкою з яблук, кабачка і горіхів в рецепті з фото.

Складові:

зміст

    • 0.0.1 Для тіста:
    • 0.0.2 Начинка для кростати:
  • 1 Як приготувати пісочне тісто для пирога
  • 2 Солодка начинка для пісочного пирога
  • 3 Збираємо кростату
  • Для тіста:

    • 150 грам вершкового масла 72%;
    • 350 грам борошна (в / с);
    • 100 грам цукрового піску;
    • 1 яйце для змащування;
    • 2 яєчних жовтки;
    • ½ стручка ваніліну;
    • ½ ч.ложки морської солі;

    Начинка для кростати:

    • 2 великих яблука;
    • 1 молоденький кабачок;
    • 1 лимон (сік і цедра);
    • ½ стручка ваніліну;
    • 200 грам цукру;
    • 80 грам мигдальних горіхів.

    Як приготувати пісочне тісто для пирога

    Починаючи готувати тісто слід пам'ятати, що всі продукти повинні бути охолодженими (!).

    У миску всипаємо борошно в формі горочки, масло рубаємо ножем (або трьом на тертці) і перетираємо все в крихту.

    Жовтки змішуємо з сіллю, цукром і насінням ваніліну, а потім, додаємо в борошно з маслом. Замішуємо тісто і формуємо в грудку. Прибираємо на півгодини в холодильник.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    Солодка начинка для пісочного пирога

    Кабачок натираємо на сирної тертці, попередньо очистивши його, і поміщаємо в сотейник.

    Яблуко нарізаємо на кубики, додаємо до кабачки.

    З лимона знімемо цедру, потім вичавлюємо сік і додаємо в сотейник.

    Потім, насіння ваніліну і цукор. Все змішуємо, ставимо на вогонь. Періодично перемішуємо і даємо випаруватися зайвій волозі.

    Горішки обсмажуємо на сковороді.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    збираємо кростату

    Форму для випічки змащуємо маслом. Викладаємо частину тесту і розподіляємо його по всі поверхні форми і з боків. На дно викладаємо крупно порубані мигдальні горіхи. Потім, викладаємо яблучну начинку.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    Накриваємо начинку шаром тіста, змащуємо яйцем і викладаємо ажурний візерунок на свій розсуд. Я закрила краю, де було видно з'єднання тесту, і виклала в центрі в формі серця. Візерунки, так само, промазуємо яйцем.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    Заздалегідь розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо кростату в духовку отпекаться на 35/40 хвилин. Готову закритий пісочний пиріг відразу не дістаємо з форми, а даємо охолонути. Після чого, знімаємо форму і перекладаємо пиріг з начинкою на блюдо. Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками готова.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    А на цьому фото видно як виглядає наша смачна яблучна кростата в розрізі.

    Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

    Готуйте просто і легко і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом.

    Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

    Рекомендуем

    Пісочне кільце з горіхами
    Пісочне кільце з горіхами
    Сьогодні поділюся ще одним рецептом з мого шкільного дитинства. Це смачне розсипчасте печиво, відоме багатьом під назвою пісочне кільце з горіхами.
    Дріжджові ватрушки з сиром
    Дріжджові ватрушки з сиром
    Найпоширеніша і знаменита дріжджова випічка в російській кухні, яку найчастіше подають до чаю - це ватрушки з сиром. Їх можна легко і просто навчитися готувати самостійно, а як це зробити, читайте

    0 комментариев

    Ваше имя: *
    Ваш e-mail: *
    Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
    Введите код:
    X

    Зарегистриваться
    /Войти

    Нагору