Наш рецепт » Випічка » Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Смачний двоколірний пиріг Зебра на пісочної основі - відмінне італійське ласощі, яке послужить прекрасним доповнення для того, щоб випити чашечку чаю або кави з друзями. Готується такий пиріг нескладно і вам багато часу не потрібно. Використовуючи мій перевірений покроково оформлений рецепт з фото, готуйте із задоволенням і насолоджуйтеся смачною італійською випічкою разом з вашими близькими і друзями.

Нам знадобиться:

Для пісочної основи:

  • 110 грам вершкового масла 72%;
  • 2 ст. ложка сметани 26%;
  • 1 куряче яйце калібру С-1;
  • ¼ ч. Ложки дрібної солі;
  • 320-340 грам пшеничного борошна.

Для начинки нам знадобиться:

  • 2 штуки яєць калібру Д-0;
  • 65 грам солодковершкового масла 72%;
  • 130 грам цукрового піску;
  • 1 пакетик ваніліну;
  • 70 грам мигдального борошна;
  • 70 грам пшеничного борошна;
  • ¼ ч. Ложки соди;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • 30 грам темного шоколаду.

зміст

  • 1 Як приготувати пиріг Зебра по-італійськи
  • 1.1 Пісочне тісто для основи пирога
  • 1.2 Начинка для пирога
  • 1.3 Як заливати і спекти пиріг Зебра

Як приготувати пиріг Зебра по-італійськи

Пісочне тісто для основи пирога

В міксер встановлюємо насадку для пісочного тіста. У діжу поміщаємо всі інгредієнти, крім борошна і перемішуємо близько двох хвилин. Потім вводимо просіяне борошно, продовжуємо заміс ще близько хвилини. Домішуємо пісочне тісто на робочій поверхні, збираємо його в єдиний грудочку, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на 20 хвилин.

Беремо форму d = 24 см. Потім, розгортає тісто d = 30 см, укладаємо його в форму з роз'ємними бортиками і формуємо основу. Прибираємо підготовлену основу пирога в холодильник.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Начинка для пирога

Яйця збиваємо до піни з сіллю і лимонним соком, потім, приєднуємо цукор і ванілін. Коли цукор повністю розчинився, вливаємо тепле розтоплене масло, збиваємо. В окремий посуд просіваємо пшеничне, мигдалеву борошно і соду. Порціями всипаємо цю борошняну суміш в тісто і збиваємо на низькій швидкості.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Трохи менше половини тіста відкладаємо в окрему ємність і змішуємо з розтопленим шоколадом.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Як заливати і спекти пиріг Зебра

Режим духовки 190 ° С, розігріваємо заздалегідь.

Виймаємо форму з пісочним тістом їх холодильника. Починаємо викладати в центр по дві столові ложки тесту, чергуючи їх за кольором. Отпекаем 45 хвилин. Готовність обов'язково перевіряємо дерев'яною шпажкою.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Гарячий італійський пиріг Зебра потрібно остудити у формі і лише потім витягти з неї.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Відрізаємо шматочок пісочного пирога, пробуємо і насолоджуємося смаковими відчуттями мигдалю, лимона і шоколаду.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Не забудьте, що чудовий двоколірний італійський пиріг Зебра, добре б доповнити чашкою хорошої кави або чаю.

Рекомендуем

Гарний заливний домашній пиріг Зебра
Гарний заливний домашній пиріг Зебра
В арсеналі будь-якої господині є кілька рецептів, які можуть виручити в різних ситуаціях. Особливо актуально це, коли гості повинні з'явиться з хвилини на хвилину, а до чаю або кави нічого

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору