Наш рецепт » Випічка » Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Смачний двоколірний пиріг Зебра на пісочної основі - відмінне італійське ласощі, яке послужить прекрасним доповнення для того, щоб випити чашечку чаю або кави з друзями. Готується такий пиріг нескладно і вам багато часу не потрібно. Використовуючи мій перевірений покроково оформлений рецепт з фото, готуйте із задоволенням і насолоджуйтеся смачною італійською випічкою разом з вашими близькими і друзями.

Нам знадобиться:

Для пісочної основи:

  • 110 грам вершкового масла 72%;
  • 2 ст. ложка сметани 26%;
  • 1 куряче яйце калібру С-1;
  • ¼ ч. Ложки дрібної солі;
  • 320-340 грам пшеничного борошна.

Для начинки нам знадобиться:

  • 2 штуки яєць калібру Д-0;
  • 65 грам солодковершкового масла 72%;
  • 130 грам цукрового піску;
  • 1 пакетик ваніліну;
  • 70 грам мигдального борошна;
  • 70 грам пшеничного борошна;
  • ¼ ч. Ложки соди;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • 30 грам темного шоколаду.

зміст

  • 1 Як приготувати пиріг Зебра по-італійськи
  • 1.1 Пісочне тісто для основи пирога
  • 1.2 Начинка для пирога
  • 1.3 Як заливати і спекти пиріг Зебра

Як приготувати пиріг Зебра по-італійськи

Пісочне тісто для основи пирога

В міксер встановлюємо насадку для пісочного тіста. У діжу поміщаємо всі інгредієнти, крім борошна і перемішуємо близько двох хвилин. Потім вводимо просіяне борошно, продовжуємо заміс ще близько хвилини. Домішуємо пісочне тісто на робочій поверхні, збираємо його в єдиний грудочку, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на 20 хвилин.

Беремо форму d = 24 см. Потім, розгортає тісто d = 30 см, укладаємо його в форму з роз'ємними бортиками і формуємо основу. Прибираємо підготовлену основу пирога в холодильник.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Начинка для пирога

Яйця збиваємо до піни з сіллю і лимонним соком, потім, приєднуємо цукор і ванілін. Коли цукор повністю розчинився, вливаємо тепле розтоплене масло, збиваємо. В окремий посуд просіваємо пшеничне, мигдалеву борошно і соду. Порціями всипаємо цю борошняну суміш в тісто і збиваємо на низькій швидкості.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Трохи менше половини тіста відкладаємо в окрему ємність і змішуємо з розтопленим шоколадом.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Як заливати і спекти пиріг Зебра

Режим духовки 190 ° С, розігріваємо заздалегідь.

Виймаємо форму з пісочним тістом їх холодильника. Починаємо викладати в центр по дві столові ложки тесту, чергуючи їх за кольором. Отпекаем 45 хвилин. Готовність обов'язково перевіряємо дерев'яною шпажкою.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Гарячий італійський пиріг Зебра потрібно остудити у формі і лише потім витягти з неї.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Відрізаємо шматочок пісочного пирога, пробуємо і насолоджуємося смаковими відчуттями мигдалю, лимона і шоколаду.

Італійський пиріг Зебра на пісочної основі

Не забудьте, що чудовий двоколірний італійський пиріг Зебра, добре б доповнити чашкою хорошої кави або чаю.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Гарний заливний домашній пиріг Зебра
Гарний заливний домашній пиріг Зебра
В арсеналі будь-якої господині є кілька рецептів, які можуть виручити в різних ситуаціях. Особливо актуально це, коли гості повинні з'явиться з хвилини на хвилину, а до чаю або кави нічого

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору