Наш рецепт » Випічка » Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

У пошуках простого і оригінального рецепта паски я зупинила свій вибір на італійському. Мене зацікавив дуже легкий рецепт тесту в поєднанні з різноманітністю начинок і незвичайною формою. Італійський паску вийшов ароматний, смачний, з приємно-незвичайним переходом смакових відчуттів від начинки до начинки. Детально описаний і покроково оформлений фото-рецепт моїх старань допоможе і вам спекти такий же красивий, смачний і оригінальний паску на Великдень.

Щоб приготувати італійський паска буде потрібно:

  • 1,5 ч.ложки сухих гранульованих дріжджів;
  • 320 мл питної води 38 ° С;
  • ¼ ч.ложки дрібної солі;
  • 80 грам дрібного цукрового піску + 5 грам ваніліну;
  • 2 столові ложки EV оливкового масла;
  • 420-480 грам борошна пшеничного в / с;
  • 2 порції макової начинки;
  • 120 грам мигдалю;
  • 160 грам суміші кураги та родзинок;
  • 1 жовток + 2 столові ложки молока (для змащування паски);
  • 2 ч.ложки цукру + 30 мл окропу (для змащування паски).

Як приготувати італійський паску кіскою

Насамперед обсмажуємо мигдаль і рубаємо його ножем на шматочки.

Потім, запарюємо курагу з родзинками на 20 хвилин і просушують їх на серветці.

Всипаємо в глибокий посуд сухі дріжджі і половину порції цукру (40 грам). Вливаємо воду і перемішуємо вилочкою / віночком, щоб дріжджі і цукор повністю розійшлися. Ми залишаємо цю суміш, приблизно, на 10-12 хвилин. На поверхні рідини повинна утворитися невелика пишна маса. Це означає, що дріжджі почали працювати і тісто вийде пишним.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Тепер, можна замісити тісто. Всипаємо в опару залишок цукру, змішаний з ваніллю і сіллю. Вливаємо оливкову олію, всипаємо борошно, її заздалегідь потрібно просіяти через сито, і ретельно месім тісто. Перекладаємо його в глибокий посуд, яку змастили маслом. Затягуємо миску плівкою для харчових продуктів і залишаємо в теплі хвилин на сорок п'ять-п'ятдесят.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Знімаємо плівку, коли тісто збільшилася не менш ніж в два рази.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Перекладаємо повітряне тісто на робочу поверхню, змащену оливковою олією, і ділимо на три рівні частини.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Кожну частину тіста розминаємо в руках в довгий джгут. Стежимо, щоб вони вийшли однаковими і розгортаємо їх. У перший пласт кладемо рубаний мигдаль і звертаємо його в рулет.

У другій пласт кладемо просушену курагу з родзинками, в третій - макову начинку і так само звертаємо в рулет.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Дуже акуратно, щоб не порвати тісто, формуємо косичку.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Потім, на пергамент встановлюємо кондитерське кільце, навколо нього викладаємо тісто і з'єднуємо кінці. Потрібно сформувати єдине коло. Тепер накриваємо серветкою і залишаємо наш італійський паску не менше ніж на 40 хвилин.

В цей час включаємо духовку на розігрів 180 °.

Потім, прибираємо серветку і змащуємо підросло тісто жовтком, який заздалегідь змішуємо з молоком.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Отпекаем паску близько 35 хвилин. Потім, виймаємо і відразу промазуємо сиропом для змащування паски з води і цукру. Даємо йому добре охолонути під серветкою.

Красиво укладаємо в центр фарбовані і розписані яйця і наш італійський паску готовий.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Ось він, довгоочікуваний шматочок італійського паски.

Оригінальний італійський паску кіскою з начинкою з маку, родзинок і кураги

Як видно на фото, розріз виглядає дуже красиво, а сама випічка - дуже смачна. Використовуючи мій покроковий рецепт з фото спечіть і собі такий же італійський паску. Наскільки сподобався вам рецепт - пишіть в коментарях.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору