Наш рецепт » Випічка » Сільський житній хліб в хлібопічці

Сільський житній хліб в хлібопічці

Ароматний, пишний і пористий хлібець з трьох видів борошна чудово доповнить будь-яку трапезу або ситний перекус. Такий житній хліб в хлібопічці легко спекти використовуючи програму з підігрівом. Дотримуючись рецептури і використовуючи кухонні ваги, ви з легкістю приготуєте смачний сільський хліб в хлібопічці з житнього, цільнозерновий і пшеничного борошна. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко освоїти приготування.

Складові:

Сільський житній хліб в хлібопічці

  • цільнозернових борошно - 110 гр;
  • вода - 270 мл;
  • рослинне масло - 2 ч.л .;
  • дріжджі - 25 гр;
  • сіль - 1,5 ч.л .;
  • житнє борошно - 110 гр;
  • цукор - 2 ст.л .;
  • борошно пшеничне - 230 гр.

Як спекти житній хліб в хлібопічці з різних видів борошна

Починаючи приготування тіста, потрібно розвести дріжджі разом з цукром в дуже теплій воді. Можна використовувати і сухі дріжджі - 1 чайну ложечку. В такому випадку, розводити їх не потрібно, а варто просто додати до борошна.

Сільський житній хліб в хлібопічці

Влити в воду рослинне масло, щоб не утворювалися грудочки при приготуванні тесту.

Сільський житній хліб в хлібопічці

З'єднати три види борошна і сіль.

Сільський житній хліб в хлібопічці

Засипати суху масу в ківш і залити дріжджовий.

Сільський житній хліб в хлібопічці

Виставити хлібопічку на програму «3» - селянський хліб. Режими можуть відрізнятися в залежності від моделі машини, тому, варто орієнтуватися на підігрів на початку програми.

Сільський житній хліб в хлібопічці

Під час замішування стежте за тестом - воно повинно бути щільним і не приставати до стінка. Якщо тісто прилипає до стінок ковша - додатково пріпиліте його борошном.

Як тільки хлібопічка закінчить заміс - почнеться випікання. Тепер залишається тільки набратися терпіння і дочекатися смачні ласощі!

Сільський житній хліб в хлібопічці

Після сигналу закінчення програми - вийняти випічку з ковша. Гарячого домашньому хлібу з різних видів борошна коштує дати повністю охолонути і тільки тоді можна подавати до столу!

Сільський житній хліб в хлібопічці

Ароматний, корисний і дуже м'який житній хліб по-селянськи сподобається любителям темних сортів хліба і цільнозернових хлібців. Така випічка буде готова без будь-яких ваших зусиль завдяки хлібопічці і вже через 3 години вас чекатиме теплий і ароматний домашній хліб.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Хліб без дріжджів і закваски на кефірі, спечений в духовці - пшенично - житній, домашній простий рецепт з фото
Хліб без дріжджів і закваски на кефірі, спечений в духовці - пшенично - житній, домашній простий рецепт з фото
НЕ буду говорити про користь або шкоду дріжджового хліба для нашого організму. Просто, я для себе вирішила, що хочу годувати свою сім'ю таким хлібом, в якому буду впевнена, що він нікому не

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору