Наш рецепт » Випічка » Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Пропонований в цьому рецепті хліб-плетінка виконаний в італійському стилі і стане хорошим доповненням до будь-яких перших страв, а також, відмінно підійде для приготування канапе або бутербродів. Такий італійський хліб з оливками і гострим перцем - випічка універсальна. Оригінальна начинка виділяє його з багатьох рецептів домашнього хліба! Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі важливі моменти приготування.

Складові:

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

  • оливки - 50 гр;
  • борошно - 500 гр;
  • перець чилі - 5 см;
  • масло вершкове - 75 гр;
  • дріжджі свіжі - 25 гр;
  • сіль - 1 ч.л .;
  • вода - 200 мл .;
  • трави італійські - 1/2 ч.л .;
  • цукор - 2 ч.л.

Як приготувати дріжджовий хліб з оливками і перцем по-італійськи

Спершу, потрібно розчинити дріжджі в трохи теплій воді. Додати цукор і залишити суміш на 10 хвилин.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Просіяти потрібну кількість борошна разом з сіллю.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Влити в борошно дріжджову суміш, 25 грам розтопленого масла і гарненько вимісити.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Шар тіста відправити в тепле місце підніматися.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Тим часом, варто приготувати начинку. Для цього потрібно нарізати оливки, дрібно нашаткувати перець чилі і змішати з розтопленим маслом, якого потрібно взяти близько 50 грам.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Залишити начинку настоюватися.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Дріжджове тісто для хліба піднялося і тепер з ним можна працювати.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Спершу потрібно розділити масу на три частини.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Розкачати кожну з них і смазжем начинкою.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Звернемо пласти рулетом.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

З трьох рулетів потрібно заплести класичну косу.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Поставити плетінку расстаіваться в формі для випікання.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Коли тісто знову підніметься, смажена наш домашній італійський хліб з оливками і перцем водою і посипати травами. Надіслати в духову шафу до рум'яного кольору і сухий дерев'яної палички. Температуру потрібно виставити на 180 градусів.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Готовому хлібця слід дати охолонути.

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Потім, можемо просто нарізати смачний запечений дріжджовий хліб з оливками і перцем і подавати до столу!

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Дуже ароматна, пікантна і смачна плетінка з оливками на італійський манер сподобається всім любителям дріжджовий випічки і домашнього хліба. Такий варіант плетінки дуже простий, але підійде для будь-якого випадку - і до повсякденного обіду і до свят. Випічка займає близько двох годин, але в результаті на вашому столі виявиться дуже смачний і пряний домашній хліб по-італійськи!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору