Смачний домашній хліб в хлібопічці
Обожнюю, коли в будинку пахне свіжоспеченим домашнім хлібом. Створюється відчуття якогось невидимого домашнього затишку і тепла. Пропоную разом зі мною насолодитися цим неповторним смаком і ароматом. Піч простий і смачний домашній хліб в хлібопічці буду. Пропоную повторити всі дії описаний мною, а крок за кроком зроблені фото допоможуть вам не помилитися. Пропонований рецепт домашнього хліба мій сімейний і перевірений багаторазово.
У тісто для домашнього хліба входять:
- вода тепла - 450 гр;
- масло вершкове - 25 гр;
- сіль дрібна - 1 ч.л. (в збиток);
- цукровий пісок - 1,5 ст.л .;
- дріжджі сухі -1 ст.л.
Як спекти хліб в хлібопічці в домашніх умовах
Перше, що слід зробити, це влити теплу воду в ємність хлібопічки. Слідом, висипати потрібну кількість просіяного борошна, так щоб борошно покрила воду.
По кутах, в зроблені поглиблення викладаю цукор, сіль, масло. В середину покладу дріжджі.
Акуратно вставляю чашу в хлібопіч і запускаю програму «Біла звичайна буханка». Під час замісу потрібно відкрити хлібопіч і зішкребти шматочки тіста дерев'яною лопаткою вниз. Час приготування домашнього хліба 3 години. За цей період піч сама замісить тісто, поставить його на расстойку і викине хліб. По закінченню випічки пролунає сигнал, що означає - смачний домашній хліб випечений.
Готовий хлібець потрібно загорнути у вологу тканину на годину для того, щоб скоринка не була жорсткою.
Ось таким чином я готую домашній хліб в хлібопічці. Залишилася головна задача, не з'їсти його весь поки він гарячий. &# 128521;
Сподіваюся, що вам сподобається мій простий рецепт домашнього хліба який, звичайно ж, можна пекти і в духовці, але, щоб зберегти свій час і сили, раджу скористатися допомогою хлібопічки. Приємною, легкої і смачною вам випічки!