Наш рецепт » Випічка » Смачний домашній хліб в хлібопічці

Смачний домашній хліб в хлібопічці

Обожнюю, коли в будинку пахне свіжоспеченим домашнім хлібом. Створюється відчуття якогось невидимого домашнього затишку і тепла. Пропоную разом зі мною насолодитися цим неповторним смаком і ароматом. Піч простий і смачний домашній хліб в хлібопічці буду. Пропоную повторити всі дії описаний мною, а крок за кроком зроблені фото допоможуть вам не помилитися. Пропонований рецепт домашнього хліба мій сімейний і перевірений багаторазово.

У тісто для домашнього хліба входять:

  • вода тепла - 450 гр;
  • масло вершкове - 25 гр;
  • сіль дрібна - 1 ч.л. (в збиток);
  • цукровий пісок - 1,5 ст.л .;
  • дріжджі сухі -1 ст.л.

Смачний домашній хліб в хлібопічці

Як спекти хліб в хлібопічці в домашніх умовах

Перше, що слід зробити, це влити теплу воду в ємність хлібопічки. Слідом, висипати потрібну кількість просіяного борошна, так щоб борошно покрила воду.

Смачний домашній хліб в хлібопічці

По кутах, в зроблені поглиблення викладаю цукор, сіль, масло. В середину покладу дріжджі.

Смачний домашній хліб в хлібопічці

Акуратно вставляю чашу в хлібопіч і запускаю програму «Біла звичайна буханка». Під час замісу потрібно відкрити хлібопіч і зішкребти шматочки тіста дерев'яною лопаткою вниз. Час приготування домашнього хліба 3 години. За цей період піч сама замісить тісто, поставить його на расстойку і викине хліб. По закінченню випічки пролунає сигнал, що означає - смачний домашній хліб випечений.

Смачний домашній хліб в хлібопічці

Готовий хлібець потрібно загорнути у вологу тканину на годину для того, щоб скоринка не була жорсткою.

Смачний домашній хліб в хлібопічці

Ось таким чином я готую домашній хліб в хлібопічці. Залишилася головна задача, не з'їсти його весь поки він гарячий. &# 128521;

Сподіваюся, що вам сподобається мій простий рецепт домашнього хліба який, звичайно ж, можна пекти і в духовці, але, щоб зберегти свій час і сили, раджу скористатися допомогою хлібопічки. Приємною, легкої і смачною вам випічки!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Сільський житній хліб в хлібопічці
Сільський житній хліб в хлібопічці
Ароматний, пишний і пористий хлібець з трьох видів борошна чудово доповнить будь-яку трапезу або ситний перекус. Такий житній хліб в хлібопічці легко спекти використовуючи програму з підігрівом.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору