Наш рецепт » М'ясні страви » Смачні курячі шлуночки в сметані

Смачні курячі шлуночки в сметані

Курячі шлунки - не самий популярний субпродукт. А все тому, що готуються вони досить довго, та ще й можуть залишитися жорсткими після години, проведеного в сковорідці. Щоб блюдо вийшли м'яким і смачним, я пропоную гасити курячі субпродукти зі сметаною. Приготуйте курячі шлуночки в сметані за моїм рецептом, який доповнений покроково зробленими фото, і ви більше не будете обходити стороною цей цінний субпродукт.

Для приготування цієї страви нам знадобиться небагато продуктів. Всі вони перед вами на фото:

Смачні курячі шлуночки в сметані

  • курячі шлуночки - 400 гр;
  • цибуля - 2-3 шт .;
  • соняшникова олія - ​​40 гр;
  • сметана - 200 гр;
  • курячий бульйон - 200 мл;
  • болгарський перець - 1 шт .;
  • сіль - 0,5 ст. л .;
  • спеції - 1 ч. л.

Як приготувати курячі шлуночки в сметані

Лук очищаємо від лушпиння, а болгарський перець позбавляємо від насіння. Я попередньо помила і очистила субпродукти від плівок і зайвих шматочків жиру.

Тепер, наріжте цибулю великими шматками, а салатний перець - невеликий соломкою.

Смачні курячі шлуночки в сметані

У мене були вже нарізані курячі шлуночки, тому, я їх одразу ж відправила на розігріту сковорідку з олією. Овочі слід додати до трохи підсмаженою шлункам. Гасіть на середньому вогні, десь, 10 хвилин періодично помішуючи.

Смачні курячі шлуночки в сметані

Налийте курячий бульйон і перемішайте продукти, закрийте сковорідку кришкою і тушкуйте близько 20 хвилин. У мене бульйон залишився після варіння курячих грудок, крім м'яса в ньому варилася невелика морквина і цибулю, а також лаврове листя, запашний і чорний перець горошком.

Смачні курячі шлуночки в сметані

За цей час бульйон випарується, значить прийшла черга вливати сметану. Перемішайте все і тушкуйте блюдо ще близько 10 хвилин.

Смачні курячі шлуночки в сметані

В самому кінці посоліть і додайте приправи на свій смак. Можна взяти вже готову суміш спецій, наприклад, до м'яса або курки.

Смачні курячі шлуночки в сметані

Подавайте курячі шлуночки в сметані в теплому вигляді як окрему страву або з гарніром з картоплі, каші, вермішелі.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні
Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні
Коли господині хочуть приготувати не жирне, але поживне м'ясо, вони часто вибирають курячу грудку. Відбивні з курячого філе на сковороді (а саме їх я і буду готувати сьогодні) можуть вийти

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору