Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

Коли господині хочуть приготувати не жирне, але поживне м'ясо, вони часто вибирають курячу грудку. Відбивні з курячого філе на сковороді (а саме їх я і буду готувати сьогодні) можуть вийти жорсткими або сухуватими, але тільки не в мене! Пропоную посмажити разом зі мною дуже смачні і соковиті курячі відбивні на сковороді в клярі. Читайте мій рецепт, звіряйтеся з покроково зробленими фото і готуйте справжню смакоту для близьких!

Складові:

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

  • 700-720 гр курячих грудок;
  • 2 яйця;
  • 3 ст. л. олії соняшникової;
  • сіль з приправами;
  • 3-4 ст. л. борошна.

Як приготувати курячі відбивні на сковороді

Вибираючи куряче філе - краще вибрати охолоджене. Починаючи приготування, його потрібно вимити і нарізати шматочками поперек волокон.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

М'ясо відбиваємо. Посипаємо і натираємо сумішшю солі і приправ. Можна взяти готову, «Адигейську», наприклад.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

У миску розбиваємо яйця. Туди ж поміщаємо шматочки грудки. перемішуємо.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

Шматочки, витягнуті з яєчної маси, по черзі обвалюють в борошні і поміщаємо на сковороду з рослинним маслом - заздалегідь розігріту. Смажимо курячі відбивні з двох сторін. Спочатку - на середньому вогні, щоб утворилася скоринка, а потім - на маленькому, накривши кришкою.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

При такому способі смаження відбивні з курячого філе на сковороді завжди виходять м'якими і соковитими. Суміш яйця і борошна не дає м'ясу стати сухим всередині, зате утворює апетитну кірочку зовні.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

Коли смачні курячі відбивні готові, їх можна подати до столу з овочевим салатом або будь-яким іншим гарніром, з яким ви або ваші їдці віддають перевагу.

Курячі відбивні на сковороді в клярі - соковиті всередині та хрусткі зовні

Ось такий дуже простий рецепт, який дозволяє приготувати смачне м'ясне блюдо в клярі для святкового або буденного обіду або вечері.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору