Наш рецепт » Закуски » Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Соковиті і ніжні відбивні з ніжного свинячого м'яса можна сміливо назвати як повсякденним блюдом, так і прикрасою будь-якого святкового столу. Рецептів приготування цього популярного м'ясного блюда існує дуже багато. Сьогодні, я хочу поділитися з господарками своїм домашнім, не зовсім звичайним рецептом приготування смачних відбивних з нежирного шматочка свинячої корейки разом з невеликими шматочками цибулі. Покроково зроблені фото допоможуть краще зрозуміти суть моїх кулінарних хитрощів.

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Складові:

  • корейка свиняча (без кістки) - 500 грам;
  • цибуля ріпчаста - 2-3 середні цибулини;
  • яйця курячі - 3 шт .;
  • борошно - 200 грам;
  • сіль і перець за смаком;
  • олія соняшникова (для смаження відбивних) - 150 мл.

Як зробити соковиті відбивні

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Щоб приготувати відбивні по цьому рецепту необхідно шматочок нежирної корейки нарізати (обов'язково поперек волокон) на пласти товщиною не більше одного сантиметра (як на фото нижче).

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Потім, за допомогою молоточка необхідно відбити нарізане м'ясо з двох сторін.

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Важливо при відбиванні не перестаратися і не допустити, щоб м'ясо порвалося. По суті, в цьому немає нічого страшного, просто виглядає таке відбивні м'ясо в готовому вигляді не так красиво, хоча буде так само смачно.

Кухонну сіль змішуємо з чорним меленим перцем в рівних пропорціях і посипаємо цією сумішшю наші відбиті шматки м'яса з двох сторін.

Далі, будемо готувати кляр. Для цього, необхідно сирі яйця в глибокій мисці розмішати виделкою до однорідності і додати трохи суміші перцю з сіллю.

Ріпчасту цибулю очищуємо від шкірки, а потім, нарізаємо маленькими кубиками як для засмажкою в суп.

Необхідна кількість борошна просто висипаємо в плоску тарілку, в якій буде зручно обвалювати відбивну свинину.

Тепер, прийшла черга робити дуже важливу процедуру в приготуванні.

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Кожен шматочок свинини викладаємо на обробну дошку, посипану нарізаною цибулею. Зверху м'ясо, теж, посипаємо цибулею. А потім, долонею із зусиллям вдавлюємо цибулю в шматочок м'яса.

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Тепер, м'ясо з цибулею потрібно запланувати в борошні (обваляти з двох сторін), ну а потім, занурити в яйце і відразу ж помістити на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії.

З кожного боку потрібно обсмажити відбивну на великому вогні до золотистої скоринки (це по часу приблизно 3-4 хвилини на кожну сторону).

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Такі, не зовсім звичайні відбивні виходять пишні, соковиті і ніжні на смак. Лук надає звичного страві новий, дуже приємний відтінок.

Домашні відбивні зі свинини з цибулею, на сковороді

Подавати такі свинячі відбивні краще з гарнірами з круп, наприклад, з розсипчастим рисом як у мене на фото.

А якщо готуєте на свято, то кращий варіант смачної гарячої закуски складно придумати. Завжди виходить смачно і, головне, швидко.

Рекомендуем

Картопляні деруни з зеленню
Картопляні деруни з зеленню
У нас в родині улюбленою стравою, приготованим з такого коренеплоду як картопля, є деруни. Пропоную одну з кулінарних варіацій смаження смачних картопляних оладки, які чудово впишуться в ваше меню.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору