Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Не знаєте, що можна приготувати з курячого філе? Як його правильно посмажити, щоб м'ясо вийшло смачне, ніжне і соковите? Сьогодні я пропоную вам два смачні фото-рецепти з курячого філе в яких покроково описано дуже прості, але дуже важливі секретик приготування курячого філе в клярі на сковороді. У ньому представлені два способи готування. Спробуйте зробити обидва, а потім вибирайте, який вам більше підходить. Ці способи прожарювання курячої грудки заслуговую не тільки уваги, а й того, щоб їх спробувати.

Нам знадобитися:

  • 2 курячі грудки без кістки (800 грам);
  • 5-6 ст. ложок мелених сухарів;
  • 4 ст. ложки борошна;
  • 1 велике яйце (Д-В) або 2 середніх (С-1).

Для першої грудки:

  • 3 зубчики часнику;
  • 1 ч. Ложка розмарину;
  • 1/3 ч. Ложки великої морської солі;
  • ¼ ч. Ложки чорного свежемолотого перцю;
  • одна щіпка меленого чилі перцю.

Для другої грудки:

  • 1/3 ч. Ложки великої морської солі;
  • 1/3 ч. Ложки кмину;
  • 1/3 ч. Ложки суміші перців;
  • одна щіпка солодкої паприки.

зміст

  • 1 Як смачно приготувати куряче філе в клярі на сковороді
  • 1.1 Маринуємо курячі грудки
  • 1.2 Смажимо курячі грудки

Як смачно приготувати куряче філе в клярі на сковороді

Маринуємо курячі грудки

Першу грудку промиваємо і просушуємо серветкою. Наносимо всі зазначені спеції з двох сторін і добре натираємо грудку. Часник поки не додаємо.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Точно таку ж процедуру проробляємо з другою грудкою. Тільки використовуємо призначені для неї спеції. Закриваємо судочки щільно кришками і ставимо в холод, що б дати їм час промаринуватися і увібрати в себе всі аромати спецій.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Смажимо курячі грудки

Насамперед включаємо сковороду розігріватися, а коли вона прогріється, вливаємо олію і гріємо його на сильному вогні.

Тим часом, готуємо три глибокі тарілки. В першу всипаємо борошно. У другу розбиваємо яйце і перемішуємо його виделкою. У третю - сухарі. Ось в такому порядку опускаємо першу грудку в борошно, в яйце, а в самому кінці опускаємо в сухарі.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Опускаємо грудку на розпечене масло і тут же знижуємо вогонь. Продовжуємо процес готування дві хвилини на середньому вогні. Такий спосіб прожарювання дозволить нам отримати корочку з характерним хрускотом зовні, але при цьому, філе буде соковите всередині.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Перевертаємо шматочки і додаємо зубчики часнику до першої грудях. У міру прожарювання поливаємо грудку маслом, яке просякнуте часником. Тоді грудка вийде з легким часниковим ароматом.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Другу грудку просто смажимо. Процес прожарювання: по дві хвилини з кожного боку по два рази. Тобто в підсумку, кожна сторона буде смажитися 4 хвилини.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Знімаємо смажені грудки зі сковороди на блюдо з одноразовим рушником, а через пару секунд переносимо їх вже на блюдо сервіровки.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Тепер саме час просто розрізати куряче філе в клярі і переконатися, що ми приготували його правильно.

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Зовні ми бачимо тонку і хрустку скоринку, а всередині прекрасно проглядається соковитість філе. Навіть на фото, що воно ніжне і соковите.

Смачне куряче філе в клярі подаємо з будь-яким гарніром, наприклад рисовим або з картопляним пюре.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих
Курячий хлібець в духовці або запіканка з курячого філе з рисом і овочами
Курячий хлібець в духовці або запіканка з курячого філе з рисом і овочами
Свою назву м'ясної, в нашому випадку, курячий хлібець отримав завдяки своїй формі, яка нагадує булку хлібця цеглинка. Але по суті - це ніжна і смачна запіканка з курячого філе з рисом і овочами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору