Наш рецепт » Перші страви » Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Локшина по-домашньому - це дуже смачний густий суп на курячому бульйоні, який дуже люблять в нашій родині. Він нам завжди приходить на виручку, за будь-яких обставин. Будь-то день після бурхливих святкових застіль або є бажання перейти на дієтичне харчування. Цей курячий суп з локшиною виявиться саме тим, що вам потрібно. Його корисні властивості складно переоцінити. Освоїти його приготування вам допоможе покроково оформлений рецепт з фото.

Нам знадобиться:

  • 300 грам цільнозерновий борошна;
  • 3 курячих яйця (калібр Д-1);
  • 1/3 ч. Ложки дрібної солі;
  • 2 літри готового курячого бульйону з морквою;
  • шматочки білого хліба;
  • рубана петрушка (1 ст.л для однієї порції);
  • мелений перець чорний (за смаком).

зміст

  • 1 Як приготувати локшину по-домашньому - в курячому бульйоні з морквою і грінками
  • 1.1 Як замісити локшину на яйцях
  • 1.2 Як зварити локшину по-домашньому

Як приготувати локшину по-домашньому - в курячому бульйоні з морквою і грінками

Як замісити локшину на яйцях

У миску насипаємо борошно з сіллю, перемішуємо її ручним віночком і робимо посередині ямку-поглиблення, в яку розбиваємо яйця. Взагалі, розрахунок на приготування тіста на яєчну локшину робиться так: 100 грам борошна на 1 яйце і не забуваємо про сіль. Так що сміливо можна збільшити або зменшити кількість готового тіста.

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Замішуємо тісто і збираємо його в єдиний клубок, який потрібно звернути в плівку і прибрати в холодильник, щоб воно вилежатися. Тоді його легко можна буде розгортати і локшина НЕ буде рватися.

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Розкачуємо тісто в довгий пласт товщиною близько 2-3 мм. Борошном присипаємо ролики на розгортальні машинці і нарізаємо / розгортає тісто на локшину. Довжину локшини регулюйте самі, я роблю її максимально довгою. Якщо машинки немає в наявності, то розгортає тісто в такій же довгий пласт, злегка присипаємо його борошном і перекладаємо кілька разів. Після цього, нарізаємо тонко за допомогою столового ножа.

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Як зварити локшину по-домашньому

Відварюємо готову локшину в підсоленій воді 2 хвилини при активному кипінні. Поки локшина кипить, обсмажуємо грінки на сковороді гриль.

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Відварену локшину накладаємо в глибоку тарілку, заливаємо її гарячим курячим бульйоном з шматочками моркви, посипаємо меленим перцем і рубаною петрушкою.

Суп - локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Густий суп на бульйоні подаємо на стіл разом грінками. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Курячий хлібець в духовці або запіканка з курячого філе з рисом і овочами
Курячий хлібець в духовці або запіканка з курячого філе з рисом і овочами
Свою назву м'ясної, в нашому випадку, курячий хлібець отримав завдяки своїй формі, яка нагадує булку хлібця цеглинка. Але по суті - це ніжна і смачна запіканка з курячого філе з рисом і овочами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору