Наш рецепт » Перші страви » Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Існує думка, що гороховий суп готувати дуже довго і, при цьому, не можна обійтися без замочування гороху. Приготування цього супу в мультиварці повністю змінює уявлення про його варінні. Справа в тому, що горох добре проваривается без замочування на стандартному режимі «Суп», а використання в якості м'ясної складової фаршу, робить приготування супу дуже швидким. Отже, представляю вашій увазі покроковий рецепт з фото смачного і швидкого горохового супу з фаршем.

Основні продукти, які нам знадобляться:

  • фарш м'ясний - 300 грам;
  • горох колотий - 200 грам;
  • цибуля ріпчаста - 1 головка;
  • морква - 1 штука;
  • картопля - 2 штуки;
  • масло рослинне - 3 столові ложки;
  • вода - 1,7 літра;
  • сіль - ½ столової ложки.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Як варити гороховий суп з м'ясом в мультиварці швидко

І так, щоб зменшити час приготування, шматочки м'яса замінюємо фаршем. Якщо він у вас був заморожений, то перед цим фарш потрібно повністю розморозити.

У мультиварку додаємо трохи олії і обсмажуємо м'ясний фарш протягом 10 хвилин на режимі «Жарка». Щоб не утворилося грудок, його потрібно постійно перемішувати.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Овочі очищаємо і подрібнюємо: морква - через крупну тертку, цибулю і картоплю - кубиками.

Після того, як фарш стане повністю розсипчастим, додаємо в чашу нарізку з моркви і цибулі.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Продовжуємо смажити м'ясо з овочами ще хвилин 5.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Як я вже говорила, горошок не замочуйте, а просто промиваємо під проточною холодною водою. Додаємо до м'ясо-овочевий зажарки горох і картоплю кубиками.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Наливаємо 1,7 літра холодної води і кладемо в чашу половину столової ложки солі. Кількість солі можете варіювати на свій смак.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Закриваємо кришку і встановлюємо агрегат на стандартний режим «Суп». Час готовності за замовчуванням встановлено на 1 годину. Цього цілком вистачить, щоб гороховий суп зварився. За 10 хвилин до готовності можна додати лавровий лист і улюблені спеції.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Готовий суп розкладаємо по тарілках і, при бажанні, посипаємо зеленню.

Швидкий гороховий суп з фаршем в мультиварці

Швидкий гороховий суп з фаршем, приготований в мультиварці, виходить дуже смачним. Горох при цьому не розварюється в пюре, а тримає свою первісну форму, залишаючись м'яким і ніжним. Варіть швидко і угощайтесь на здоров'я!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Овочеве рагу з баклажанами і фаршем
Овочеве рагу з баклажанами і фаршем
Рагу, приготоване з різних корисних овочів з грядки, є одним з моїх улюблених і бажаних страв. Пропоноване сьогодні овочеве рагу з баклажанами і м'ясом у вигляді фаршу приваблює мене простотою

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору