Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багетах дуже простий і досить знаменитий рецепт в польській кухні. Робиться така оригінальна закуска в багеті дуже швидко і просто. На її приготування йде не більше однієї години. Запечена багет з начинкою стане відмінною гарячою закускою на будь-яке свято. Читайте докладний опис рецепта, де прикріплені покроково зроблені фото кожного етапу і готуйте пудинг по-польськи в багетах.

Складові:

  • 1 французький багет;
  • 1 цибулина;
  • 200 мл молока 2,6%;
  • 1 грам чорного свежемолотого перцю;
  • ½ пучка петрушки (листя);
  • ¼ ч.ложки приправи для риби;
  • 1/3 ч.ложки морської солі;
  • 200 г філе тріски;
  • 10 печериць;
  • 1 куряче яйце;
  • 90 грам мармурового сиру.

Як приготувати пудинг з риби в духовці в багеті

Готувати починаємо з підготовки риби. Відварюємо філе тріски в киплячій воді 10 хвилин і виймаємо в миску. Поки воно ще не охололо, його треба розім'яти за допомогою вилки в кашу. Бульйон нам не знадобиться.

Півпорції грибів нарізаємо на шматочки і разом з цибулиною обсмажуємо на сковороді з маслом до красивого золотистого кольору. Додаємо їх до трісці, всипаємо все спеції. Пробиваємо всю масу занурювальним блендером, після цього всипаємо дрібно порізану петрушку. Потім, збовтуємо яйце виделкою і вливаємо його в миску до пудингу, змішуємо. Половинку порції сиру натираємо на сирної тертці і всипаємо в пудинг. Перемішуємо готову рибну начинку.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Відрізаємо у багета кінчики і прибираємо їх. Іншу частину нарізаємо на шматочки по 6-7 см.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

У піалу наливаємо молоко, опускаємо багет одним кінцем в молоко. Ставимо його на обробну дошку сухим кінцем вниз. Натискаємо пальцями на мокрий верхній шар багета і утапливаем його на саме дно. Виходить ось така формочка.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Другу половину печериць ріжемо на шматочки і обсмажуємо на маслі. Кладемо їх на дно багетних стаканчиків.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Розігріваємо духовку до 180 ° С. Потім, заповнюємо багетні стаканчики рибним пудингом і посипаємо другою половиною тертого сиру. Встановлюємо всі стаканчики на деко з силіконовим килимком.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Запікаємо пудинг з риби в багетах близько 10-12 хвилин. Сир розплавитися, а Багетна стаканчик стане хрустким.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Такий пудинг в «стакані» треба їсти цілком, але один я розрізала, щоб показати, як виглядає наша оригінальна закуска всередині.

Запечена багет з начинкою в духовці - оригінальний пудинг з риби по-польськи

Як видно на фото, запечений багет з начинкою прекрасно тримає форму і настільки смачний, що так і проситься в рот.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору