Ідеальний яєчний кляр для відбивних з м'яса або риби
Я довго шукала рецепт ідеального клярі для м'яса і риби, експериментувала зі спеціями і складом. І я його знайшла. Якщо вам потрібен простий яєчний кляр, який подарує ідеальну корочку смаженого м'яса або риби, збереже їх соковитість, що не буде розтікатися, то беріть даний рецепт на замітку. Ділюся перевіреним і улюбленим рецептом з фото, які крок за кроком ілюструють процес.
Отже, нам потрібні:
- яйце куряче (велике) - 1 штука;
- сіль морська - 1/2 ч. Ложки;
- борошно пшеничне в / с - 1 ст. ложка;
- куркума - 1/4 ч. Ложки;
- перчик чорний мелений - 1/3 ч. Ложки.
Як приготувати яєчний кляр для відбивних з м'яса або риби
Готувати починаємо з того, що в зручну невелику ємність слід вбити велике яйце. Додати морську сіль, куркуму і перець. Якщо немає вдома морської солі, то беріть звичайну. Спеції можна використовувати свої улюблені, які гармонійно доповнять смак м'яса або риби.
Збити віночком яєчну суміш до однорідності.
Пшеничне борошно вищого сорту просіяти і додати до яєчної суміші.
Збити віночком, щоб не було грудочок. На цьому, ідеальний яєчний кляр готовий для смаження.
Потрібно просто м'ясо (свинину, яловичину, курку) або рибу нарізати на невеликі шматочки, відбити при необхідності, посолити і занурити в кляр.
Такий яєчний кляр відмінно тримає форму, не розтікається, як видно на наступному фото.
Готове м'ясо або риба в такому клярі матимуть рум'яної скоринки, а всередині вийдуть дуже соковитими і ніжними.
Сковорода з тефлоновим покриттям дозволить обсмажити м'ясо в клярі без докучання до основи сковороди і зберегти цілісність огортає смажачі продукт тесту. Мені пора вже замінити сковороду, адже до неї вже починає трохи приставати все, що я на ній готую. &# 128577;
Беріть на замітку рецепт ідеального клярі і ваші відбивні або риба в клярі завжди будуть ідеально соковитими і дуже смачними.