Домашній стейк з яловичини на сковороді
Приготований за цим рецептом пряний і остренький яловичий стейки замаринований в білому вині відмінно підійде до будь-якого застілля, прикрасить романтичну вечерю і урізноманітнює обідній перекус. Готується такий домашній стейк з яловичини на сковороді дуже швидко. Якщо замаринувати м'ясо заздалегідь, то приготування займе всього 5 хвилинок. Смажити його потрібно відповідно до своїх уподобань їдців і подавати разом з соусом до столу! Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування смачного і соковитого м'яса в домашніх умовах.
Складові:
- біле вино - 50 мл;
- яловича вирізка - 400 гр;
- італійські Тарві - 1 ч.л .;
- паприка - 1 ч.л .;
- перець чилі - за смаком;
- чебрець - 1/2 ч.л .;
- хмелі-сунелі - 1/2 ч.л.
Як приготувати стейк з яловичини на сковороді
Спершу, потрібно нарізати м'ясо на невеликі шматочки, приблизно, в сантиметр шириною.
Викласти їх в ємність і засипати паприкою, чебрецем і спеціями.
Залити м'ясо вином і соєвим соусом.
Додати шматочки перцю чилі. Гарненько перемішати м'ясо з маринадом. Залишити маринуватися на 10 хвилин.
Обсмажити м'ясо до кращою ступені прожарювання. Для повної прожарювання, вам буде потрібно по 2,5 хвилини обсмажування з кожного боку. Можете додавати сіль в процесі приготування.
Готовому стейку дати «відпочити» близько п'яти хвилин для більш повного смаку. Подавати до столу готову страву з улюбленим соусом! Смачного!
Дуже ароматний, пікантний і смачний стейк маринований у вині та соєвому соусі сподобається всім, а не тільки любителям м'ясних страв. Правильно приготовлений, він виходить дуже м'який і соковитий, спеції добре збагачують смак, а соєвий соус робить м'ясо дивно ніжним. Це м'ясне блюдо відмінно підходить для швидкого перекусу - всього 5 хвилинок і смачний стейк на вашому столі!