Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Домашній стейк з яловичини на сковороді

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Приготований за цим рецептом пряний і остренький яловичий стейки замаринований в білому вині відмінно підійде до будь-якого застілля, прикрасить романтичну вечерю і урізноманітнює обідній перекус. Готується такий домашній стейк з яловичини на сковороді дуже швидко. Якщо замаринувати м'ясо заздалегідь, то приготування займе всього 5 хвилинок. Смажити його потрібно відповідно до своїх уподобань їдців і подавати разом з соусом до столу! Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування смачного і соковитого м'яса в домашніх умовах.

Складові:

Домашній стейк з яловичини на сковороді

  • біле вино - 50 мл;
  • яловича вирізка - 400 гр;
  • італійські Тарві - 1 ч.л .;
  • паприка - 1 ч.л .;
  • перець чилі - за смаком;
  • чебрець - 1/2 ч.л .;
  • хмелі-сунелі - 1/2 ч.л.

Як приготувати стейк з яловичини на сковороді

Спершу, потрібно нарізати м'ясо на невеликі шматочки, приблизно, в сантиметр шириною.

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Викласти їх в ємність і засипати паприкою, чебрецем і спеціями.

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Залити м'ясо вином і соєвим соусом.

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Додати шматочки перцю чилі. Гарненько перемішати м'ясо з маринадом. Залишити маринуватися на 10 хвилин.

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Обсмажити м'ясо до кращою ступені прожарювання. Для повної прожарювання, вам буде потрібно по 2,5 хвилини обсмажування з кожного боку. Можете додавати сіль в процесі приготування.

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Готовому стейку дати «відпочити» близько п'яти хвилин для більш повного смаку. Подавати до столу готову страву з улюбленим соусом! Смачного!

Домашній стейк з яловичини на сковороді

Дуже ароматний, пікантний і смачний стейк маринований у вині та соєвому соусі сподобається всім, а не тільки любителям м'ясних страв. Правильно приготовлений, він виходить дуже м'який і соковитий, спеції добре збагачують смак, а соєвий соус робить м'ясо дивно ніжним. Це м'ясне блюдо відмінно підходить для швидкого перекусу - всього 5 хвилинок і смачний стейк на вашому столі!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору