Наш рецепт » Рибні страви » Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Багато господині не люблять смажити морську рибку через її специфічного запаху, що виділяється при смаженні. Хочу поділитися своїм рецептом приготування смачних, хрустких чорноморських бичків, маринованих в томаті і смажених в паніровці з кукурудзяної муки. У рецепті є невеликий секрет, як уникнути неприємного запаху морської риби під час її приготування.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Складові:

• бички - 0,5 кг;

• сіль -½ ч.л .;

• кукурудзяна мука - 100 гр;

• пісне масло - 50 гр;

• томатна паста - 30 м (або сік - 130 мл.)

Як приготувати чорноморського бичка

Для початку рибку потрібно почистити і видалити у неї нутрощі. На фото це виглядає не сильно привабливо, але як є, так є.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Потім, промиваємо випотрошені тушки проточною прохолодною водою. Особливо ретельно вимиваючи випотрошені черевця.

Томатну пасту потрібно розвести кип'яченою охолодженою водою (100 мл).

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Бички укладаємо в глибоку ємність, посипаємо їх сіллю і даємо постояти п'ять хвилин.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Потім, заливаємо бички отриманим з пасти томатним соком і залишаємо промаринуватися двадцять хвилин. Таке маринування не тільки зробить рибку більш соковитою і м'якою, але томатний сік "забере" у морської риби запах.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Після вказаного часу, томатний маринад зливаємо, рибку моєму в воді і промаківаем паперовим рушником.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Розпалює на великому вогні сковороду, наливаємо в неї олію і зменшуємо вогонь до середнього.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Кожну Рибінкі обвалюють в кукурудзяній муці і укладаємо в киплячу олію.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Бички потрібно з кожного боку обсмажити до рум'яної скоринки.

Під час смаження, Ви зможете помітити, що неприємний запах морської риби зник.

Смачні смажені бички в томаті, з хрусткою скоринкою

Викладаємо, наші бички з апетитною хрусткою скоринкою на тарілку і подаємо гостям як самостійну страву, можна з хлібом або салатом.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору