Наш рецепт » Другі страви » Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Я дуже люблю прості нехитрі страви, які можна приготувати на кожен день. Одним з таких страв і є смажена картопля з цибулею. Пам'ятаю, в дитинстві, тато часто сам готував це блюдо, а ми чекали, поки тато дозволить насипати смажену картоплю в тарілку. Він говорив, що страва повинна настоятися. Але ось аромат картоплі не давав нам спокійно чекати, адже апетит розгорявся, варто було зайти на кухню. Зараз, я готую для своєї сім'ї і домашні з нетерпінням чекають, поки вже я покличу до столу. Рецепт смаженої картоплі, досить, просто і легкий, а результат дарує справжнє гастрономічне задоволення. Ділюся не тільки рецептом, але і покроково відзнятими фото, які наочно ілюструють приготування.

Отже, нам потрібні:

- картопля - 5-6 бульб;
- коріандр - 1/3 ч. Ложки;
- перчик чорний мелений - 1/4 ч. Ложки;
- сіль морська - 1 ч. Ложка;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- масло рослинне (оливкова) - 2 ст. ложки.

Як правильно смажити картоплю з цибулею на сковороді

Картопляні бульби очистити і нарізати. Я люблю довгі шматочки, як брусочки. Сковороду розігріти, налити оливкова або будь-яке інше рослинно масло. Я використовую оливкову олію без запаху, щоб воно не перебило аромат страви. Перекласти картопляні брусочки на сковороду.

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Посипати картопля меленим коріандром, морською сіллю і перчиком чорним меленим. Перемішати і обсмажити.

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Цибуля ріпчаста очистити і нарізати.

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Додати цибулю до картоплі і обсмажити.

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Вимкнути вогонь. Залишити блюдо в спокої, мінімум на п'ять хвилин. Потім, смажена картопля з цибулею просто накладається в порційні тарілки і подається до столу.

Смачна смажена картопля з цибулею на сковороді

Ароматна, пряна і дуже-дуже смачна смажена картопля з цибулею стане відмінним обідом або вечерею. Вранці, краще готувати більш легкі страви у вигляді каш, омлетів і запіканок. Я подаю своїм домашнім дане блюдо з томатним соком, він чудово доповнює смак смаженої картоплі. Беріть собі на замітку мій простий рецепт з покроковими фото та приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору