Наш рецепт » Другі страви » Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Томатна підлива - це найпопулярніша підлива, яку готують наші господині вже багато років. Існує безліч варіантів її приготування. Смачна підлива з печінкою і томатом - то, про що сьогодні я хочу розповісти. Це не тільки смачна, ситна, але і дуже корисна підлива. Ділюся перевіреним рецептом, для наочної ілюстрації приготування оформлений покроково зробленими фото.

Отже, нам потрібні:

- морква - 2 штуки;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- печінку (куряча або індичих) - 300 грам;
- томатний сік - 1,5 склянки;
- лавровий лист - 2 штуки;
- кетчуп - 2 ст. ложки;
- сіль морська - 1 ч. Ложка;
- оливкова олія - ​​2 ст. ложки;
- борошно пшеничне - 1 ст. ложка;
- суміш перців мелених - 1/3 ч. Ложки;
- коріандр мелений - 1/3 ч. Ложки.

Як приготувати смачну підливу з печінкою і томатом

Для приготування страви нам потрібна відварна або тушкована куряча або індичих печінку. Якщо такий немає, то свіжу потрібно просто відварити до готовності або напівготовності.

Овочі очистити, вимити. Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці з середніми отворами.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Сковороду з оливковою олією відправити на вогонь. Всипати овочі. обсмажити.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Відварену печінку нарізати на невеликі шматочки.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Додати до овочів шматочки печінки.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Влити томатний сік. Додати морську сіль, лавровий лист, коріандр, суміш перців. Готувати під закритою кришкою на слабкому вогні 2-3 хвилини.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Додати трохи борошна і кетчуп. Перемішати і готувати ще 2-3 хвилини. Підлива з печінкою готова.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Підлива виходить дуже ситної, смачною, корисною. Шматочки печінки в томатному соку виходять дуже ніжні і соковиті.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Вона відмінно підійде для будь-якого гарніру з рису, макаронів або картопляного пюре.

Смачна підлива з печінкою, томатним соком, цибулею і морквою

Думаю, що кожна господиня і мама погодиться, що такий томатний соус з овочами і шматочками печінки - це краще, ніж покупні кетчупи та ковбаси. Беріть на замітку мій покроковий рецепт і готуйте із задоволенням. Приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору