Смачні голубці з молодої капусти з курячим фаршем і овочами
На цей раз поділюся улюбленим рецептом смачних голубців з літньої капусти. Фарш в них надзвичайно смачний. Коли я пригощаю рідних і друзів цією стравою, вони не можуть насититися і весь час просять добавки! А це найкращий комплімент кулінарові, значить голубці вдалися на славу. Пропоную слідувати моєму детальному рецептом з фото, де покроково викладено все, що відбувається на кухні, і ви самі зможете порадувати такими голубцями своїх близьких.
Для початку придбайте набір продуктів:
- капуста - 1 шт .;
- куряча грудка - 500 гр;
- цибуля - 1 шт .;
- морква - 1 шт .;
- свіжий помідор середній - 1 шт .;
- рис - 2 стол. ложки;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- борошно для панірування голубців;
- томатна паста - 70 гр;
- сметана - 2 стол. ложки;
- соняшникова олія;
- зелень.
Як зробити голубці з молодої капусти з курячим фаршем і овочами
Використовуйте для голубців ніжні листя молодої річної капусти. Вони м'які і швидко готуються. Надрізуючи ножем листя біля основи качана, відокремте їх і складіть в миску або широку каструлю. Залийте молоді капустяне листя окропом і закрийте кришкою для розм'якшення. Після такої процедури вони стануть м'якими і податливими, в них легко буде укладати фарш. Перекладіть підготовлені капустяні листочки в друшляк, нехай стече вода і вони охолонуть.
Цибулину і моркву поріжте і підсмажте на сковороді. Після охолодження, додамо овочі в курячий фарш.
Нарізане шматочками куряче м'ясо проверніть через м'ясорубку. Слідом за ним пропустіть шматочки свіжого помідора.
У перекручене м'ясо додайте остиглий цибулю з морквою, промитий рис, чорний перець і посоліть. Вимішайте фарш разом із зеленню. Ось такий фарш будемо укладати в капустяні листочки.
Закрутіть його в капусту, формуючи конвертики. Отримані голубці викладіть на обробній дошці рядком для подальшого обсмажування.
Кожен голубець обсипте борошном, обсмажте і покладіть в досить глибокий сотейник для подальшого гасіння.
Розведіть у склянці гарячої води томат і залийте голубці. Якщо необхідно, ще долийте воду. Треба, щоб голубці були покриті рідиною. Додайте сметану, скоректуєте блюдо на сіль і поставте нудитися до готового стану.
Десь через півгодини голубці дійдуть до потрібної кондиції. Розкладіть ніжні й ароматні голубці по тарілках і кличте рідних на смачний обід.
Думаю, все залишаться задоволені і ситі.
Дієтичні голубці з смачним фаршем і ароматною підливою нікого не залишать байдужими! Їжте з апетитом і готуйте з нами!