Наш рецепт » Випічка » Пісочне новорічне печиво-собачки

Пісочне новорічне печиво-собачки

Продумуючи меню на новорічний стіл, варто задуматися про святкову випічку. А якщо в сім'ї є діти, то без цікавого оформлення не обійтися. Оскільки наступний рік пройде під символом Собаки, то хочу запропонувати свій легкий рецепт до Нового року. Смачне і гарне домашнє пісочне новорічне печиво-собачки своїми руками можете робити всією сім'єю. Наш досвід демонструє цей майстер-клас з покроково зробленими фото. Сподіваюся, що цей простий рецепт новорічного печива з пісочного тіста вам знадобиться.

Підготуйте такі продукти:

Пісочне новорічне печиво-собачки

  • борошно - 350 гр;
  • цукор - 100 гр;
  • масло вершкове - 200 гр;
  • какао-порошок - 2 ст. л .;
  • ванілін - 1 гр;
  • розпушувач - 1 ч.л..

Як зробити пісочне печиво у вигляді собачок

Для приготування смачного пісочного печива важливо правильно підготувати вершкове масло. Його потрібно заздалегідь дістати з холодильника і залишити на годину при кімнатних умовах.

Вершкове масло розтираємо з цукром і ваніліном до однорідного стану. Я це роблю звичайної ложкою, але можна прискорити процес міксером.

Пісочне новорічне печиво-собачки

В іншому посуді змішуємо борошно з розпушувачем і по столовій ложечці додаємо в масляну суміш борошно, добре розмішуємо. Ось так нескладно у нас вийшло пісочне тісто.

Пісочне новорічне печиво-собачки

На даному етапі ми поділяємо пісочне тісто для новорічного печива на дві половинки. Одну частину залишаємо білої, а другу робимо шоколадної. Для цього, в готове тісто поступово домішуємо какао-порошок. Хочу звернути увагу, що в білу частину тіста слід додати 2 столові ложки борошна. В іншому випадку, у двох шматків тесту буде різна структура після випічки. Кожну частину покриваємо харчовою плівкою і поміщаємо в холодильник на 1 годину.

Пісочне новорічне печиво-собачки

Дістаємо біле замерзле тісто і починаємо з ним працювати. Розминаємо його руками до пластичного стану. Тепер присипаємо качалку борошном і розгортаємо на пергаменті лист товщиною 3-4 мм. Нам знадобиться форма для печива у вигляді серця. За допомогою цього шаблону вирізаємо з тіста деталі. Це будуть мордочки наших песиків. Дбайливо відкладаємо шпателем сердечка на новий лист пергаментного паперу.

Пісочне новорічне печиво-собачки

Тепер візьмемося за шоколадне тісто. Працюємо з цією частиною аналогічно, але з однією відмінністю - отримані фігурки розрізаємо навпіл ножем. З них вийдуть милі вуха для наших вихованців.

Пісочне новорічне печиво-собачки

За допомогою невеликого шпателя переносимо шоколадні вушка на пергамент. Пальцями акуратно приклеюємо деталі один до одного. Оформлення майже закінчено. Залишилося зробити тільки очі і носик. Робимо їх з шоколадного тесту, скотився кульки відповідного розміру.

Пісочне новорічне печиво-собачки

На цьому приготування закінчено, заготовки з пісочного тіста просто завантажуємо в розігріту до 180 ° С духовку і випікаємо 10-15 хвилин.

Пісочне новорічне печиво-собачки

Чи не витративши великих зусиль, ми приготували домашнє новорічне печиво у вигляді собачок. Дуже смачна і оригінальна випічка порадує на Новий рік підійде і для дітей, і для дорослих. До речі, такий набір новорічного печива можна оформити в подарунок, якщо ви зібралися в гості. Створюйте в своєму будинку новорічний затишок, а у дітей нехай залишаються прекрасні солодкі спогади. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Пісочне кільце з горіхами
Пісочне кільце з горіхами
Сьогодні поділюся ще одним рецептом з мого шкільного дитинства. Це смачне розсипчасте печиво, відоме багатьом під назвою пісочне кільце з горіхами.
Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Один з найпопулярніших десертів з мого дитинства це тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком. Цей невигадливий, але дуже смачний і ситний десерт не втрачає своєї актуальності і до цього дня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору