Наш рецепт » Випічка » Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Пиріг зі сливами, спечений за цим рецептом виходить настільки смачний, що якщо ви спече його раз, то будете повертатися до цього рецепту пирога з сливою знову і знову.

Окремо хочу сказати, що сливи слід брати тільки сорту «Угорка». Вона ж «Угорка» і ще її іноді називають чорнослив. Це тому, що з сливи цього сорту роблять сухофрукти, які так і називаються - чорнослив. Але переходимо до того як приготувати пиріг за цим рецептом.

І так, щоб приготувати пиріг зі сливою нам знадобиться:

Сахара - ¾ склянки і 2 столові ложки на посипання слив,

Вершковий маргарин - 120 гр,

Борошно - 1 склянка,

Яйця - 2 шт.,

Сіль - 1 щіпка,

Кориця - 1 чайна ложка,

Зливи - 15 шт.,

Сода або розпушувач для тіста - 1 чайна ложка.

Тепер покроково, як приготувати тісто для пирога зі сливами.

Масло з'єднуємо з цукром і добре розмішуємо.

Продовжуємо розмішувати (можна збивати міксером) і додаємо по одному всі яйця.

Додаємо борошно і соду або розпушувач.

Перемішуємо - і все! Приготування тесту для пирога закінчено.

Переходимо до наступного етапу - як приготувати пиріг або точніше - скласти.

Форму для випічки змащуємо маслом і посипаємо борошном.

Викладаємо раскатанное між двома пергаментними паперами тісто.

Зливи ділимо на половинки і виймаємо кісточки.

Викладаємо на тісто зрізом вгору злегка вдавлюючи половинки слив в тісто.

2 столові ложки цукру змішуємо з корицею і присипаємо цією сумішшю сливи.

Пиріг зі сливами ставимо в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Оооо, яке ж диво відбувається тут з нашою сливою !!! З непоказною зеленої вона на очах перетворюється в червоно-бурштинову.

Виймаємо з духовки і посипаємо цукровою пудрою або шоколадною глазур'ю, а можна і збитими вершками! А можна морозивом ... а можна і просто так - з чаєм!

Спробуйте приготувати дуже смачний, швидкий, пісочний відкритий пиріг зі сливами.

Пиріг зі сливами, рецепт пирога з сливою «угорка»: відкритий, пісочний, швидкий і дуже смачний

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Простий рецепт: Чізкейк в домашніх умовах або сирний пиріг зі сливами з шоколадом
Простий рецепт: Чізкейк в домашніх умовах або сирний пиріг зі сливами з шоколадом
Приготувати в домашніх умовах сирний пиріг зі сливами виявляється можна дуже швидко. Рецепт цього сливового пирога з сирною начинкою дуже схожий на рецепт пирога Чізкейк, батьківщиною якого

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору