Наш рецепт » Перші страви » Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Такий легкий овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю буде дуже доречним після святкових застіль, коли організм втомився від жирної і ситної калорійної їжі. Тим, хто набрав зайві кілограми, цей рецепт овочевого супу знадобиться для розширення асортименту дієтичних страв. Хочу зазначити, що дітлахи із задоволенням їдять цей смачний суп, та ще й просять добавки. А мій крок за кроком оформлений фото-рецепт овочевого супу переконає вас у тому, що приготувати це гаряче перша страва зовсім не важко. Викладаємо на стіл необхідні продукти:

  • філе індички - 100 гр;
  • рис - 1 стол. ложка;
  • болгарський солодкий перець - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • зелений горошок - 1 жменя;
  • корінь селери - 20 гр;
  • картопля - 1 шт .;
  • цибуля - 1 шт .;
  • вершкове масло;
  • вермішель тонка - жменя;
  • зелень;
  • вода очищена - 1, 5 л;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Як варити суп з фрикадельками і вермішеллю

Готувати першу страву почнемо з формування власне фрикадельок. Для цього, прокручуємо шматочок індичого філе з цибулею через м'ясорубку. Додаємо промитий рис, трохи зелені. Я використовую заморозку з кропу, петрушки, зелені селери і базиліка. Фарш солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Приготований індюшачий фарш формуємо на невеликі фрикадельки. Діти дуже люблять маленькі, майже іграшкові кульки з фаршу розміром не більше 1 см, та й в тарілці вони красиво виглядають. Ось такі м'ясні фрикадельки для супу вийшли у мене.

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Для смачного супу готуємо овочі. У сезон беріть свіжі, а взимку підійдуть і заморожені. Картоплю нарізаємо брусочками. Корінь селери і моркву натираємо на тертці. Для краси супу я взяла червоний заморожений солодкий болгарський перець і нарізала його півкільцями.

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Рецепт приготування дієтичного супу не вимагає попередньої обжарювання овочів. У киплячу воду опускаємо приготовані фрикадельки, картопля і зелений горошок. Потім, після чергового закипання додаємо червоний перець, морква і селера. Суп варимо 5-7 хвилин.

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Тепер його можна посолити і запустити жменю вермішелі.

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Щоб макаронні вироби не зварилися в супі, використовуйте тонку вермішель сорту «Екстра» групи А. Ця вермішель з твердих сортів пшениці, а значить корисна. До того ж, вона не перетвориться в кашу у вас в супі. І так, як тільки суп знову закипить, його треба вимкнути.

Розливайте суп з фрикадельками і вермішеллю по тарілках і кличте домочадців пробувати. Його слід їсти обов'язково гарячим, прямо з печі!

Дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю

Для додання страві смачного вершкового смаку покладіть в кожну тарілку по невеликому шматочку вершкового масла і не забудьте прикрасити дієтичний овочевий суп з фрикадельками і вермішеллю зеленню.

Думаю, мій покроковий фото-рецепт першого страви доведеться вам до душі. Пригощайтеся з насолодою!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору