Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Неповторно смачний жюльен з грибів, приготований в кокотнице в духовці - прекрасна гаряча закуска, яка прийшла в наше меню з Франції. Вона по праву займає своє окреме місце на святковому столі і є ідеальним стравою перед подачею гарячого. Готувати його одне задоволення, так як воно не вимагає багато часу, а результатом всі гості залишаться вражені. Це грибне блюдо можна готувати і в будні і в свята, і в пост, і в звичайні дні. Тому, мій покроково оформлений рецепт з фото стане в нагоді кожній господині.

Нам знадобиться:

  • 300 грам свіжих лисичок;
  • 2 цибулини шалот;
  • 50 мл рослинного масла без запаху;
  • 1 ст. ложка вершкового масла 72%;
  • 90 грам 26% сметани;
  • 80 грам пармезану;
  • ¼ ч. Ложки куркуми;
  • ¼ ч. Ложки чорного перцю свежемолотого;
  • 5-6 гілочок петрушки.

Як приготувати жульєн з грибів в духовці в кокотницах

Насамперед розігріваємо духовку до 200 ° С.

Свіжі лисички (можуть бути будь-які гриби) очищаємо і опускаємо в підсолену, киплячу воду на дві хвилини. Потім, зливаємо їх на друшляк і просушують на рушник. Ріжемо всі лисички на шматочки дрібного розміру. Цибулини нарізаємо на кубики точно такого ж розміру, що і гриби.

На сковороді розігріваємо рослинне і вершкове масло одночасно. Пассируем в олії цибулю до прозорого кольору, а потім, відправляємо до нього все лисички.

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Тепер додаємо перець, куркуму і сметану. Все ретельно змішуємо і прогріваємо на сковороді.

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Беремо кокотніци і викладаємо в них всю підготовлену грибну масу. Зверху посипаємо тертим пармезаном і відправляємо в духовку до розплавлення сиру на всій поверхні жульєну.

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Гарячий жюльєн з грибів і сиру виставляємо на тарілку і тут же подаємо його з гарячими грінками.

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

А ось і довгоочікувана гаряча грибна закуска - жюльєн з лисичками і пармезаном, приготований в духовці.

Домашній жюльєн з грибів і сиру пармезан в духовці в кокотнице

Хто пробував це французьке блюдо, підтвердить, що воно не тільки красиво виглядає на фото, але і дуже смачне. Спробуйте і ви правильно приготувати його в домашніх умовах. Використовуючи мій покроковий рецепт з фото - це зробити просто.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору