Наш рецепт » Закуски » Смачна луковая ікра на сковороді

Смачна луковая ікра на сковороді

До рецептами своєї бабусі я ставлюся дуже тепло, адже вони переносять мене в атмосферу дитинства. Смачна луковая ікра родом з мого дитинства. Бабуся готувала цілий таз вареників і цілу сковороду ікри, а ми не могли відірватися від її частувань. Зараз я готую таку ікру з лука для своєї сім'ї, яка гідно оцінила її. Ділюся улюбленим рецептом з фото, знятими покроково при приготуванні.

Отже, нам потрібні:

- цибуля ріпчаста - 2 штуки (великі);
- масло рослинне 2-3 ст. ложки;
- куркума - за смаком;
- сіль - 1/2 ч. Ложки;
- коріандр - за смаком;
- перчик чорний мелений - за смаком.

Як приготувати цибульну ікру на сковороді

Для ікри потрібно дві великі цибулини або три середнього розміру. Очистити цибулю і витримати у воді близько п'яти хвилин. Так завжди робила моя бабуся, коли готувала ікру. Казала, що вона буде соковитіше і різати її буде краще і без сліз.

Смачна луковая ікра на сковороді

Подрібнити цибулю досить дрібно. Для цього, потрібно нарізати цибулини на чотири частини і відправити в кухонний комбайн, використовуючи насадку «ніж-крильчатка».

Смачна луковая ікра на сковороді

Якщо немає кухонного комбайна, то цибулини дрібно нарубати ножем.

Сковороду розігріти з рослинним маслом. Для ікри я використовую нерафіновану соняшникову олію. Викласти цибулю на сковороду.

Смачна луковая ікра на сковороді

Посипати куркумою, сіллю, коріандром і перчиком. Саме це поєднання спецій подарує дуже приємний аромат, смак і красивий колір лушпиння ікрі.

Смачна луковая ікра на сковороді

Обсмажити цибулю на сковороді до легкої золотистої. Це приблизно 10 хвилин на середньому вогні.

Смачна луковая ікра на сковороді

Цибулева ікра виходить соковитою, пряної і неймовірно смачною. Подавати її в теплому вигляді, виклавши в салатницю або піалу.

Смачна луковая ікра на сковороді

Ікру з лука приготувати дуже-дуже просто і швидко.

Смачна луковая ікра на сковороді

Її можна намазувати на хліб, подавати з варениками, макаронами, картопляним пюре та іншими стравами.

Беріть на замітку мій покроковий рецепт і готуйте із задоволенням!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Швидка лазіння без тесту, з курячим фаршем, сиром і соусом бешамель
Швидка лазіння без тесту, з курячим фаршем, сиром і соусом бешамель
Вчора, я поділилася рецептом приготування мого улюбленого соусу бешамель і зробила анонс, що готувала його для лазаньї. Сьогодні розповім як готується швидка лазіння без тесту, з курячим фаршем,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору