Наш рецепт » Страви з тіста » Пиріжки з вишнею

Пиріжки з вишнею

Любителям домашньої випічки пропонуємо найкращі варіанти приготування пиріжків із вишнею. Ароматні та неймовірно смачні, вони закохають у себе кожного, хто їх спробує.

Приголомшливі пиріжки з вишнею в духовці - покроковий фото рецепт

Пишні та дуже смачні пиріжки, які ідеально підійдуть до чаю.

Інгредієнти

  • Молоко: 200 мл
  • Борошно: 400 г
  • Цукор: 100 г
  • Дріжджі: 12 г
  • Яйця: 2 шт.
  • Вершкове мало: 40 г
  • Сіль: 1 ч. л.
  • Ванілін: за бажанням
  • Заморожена вишні: 400 г

Інструкція приготування

  1. У тепле молоко всипаємо половину цукру, сіль і дріжджі. Перемішуємо.

    Пиріжки з вишнею
  2. Через п'ять хвилин розбиваємо одне яйце і вливаємо розтоплене вершкове масло.

    Пиріжки з вишнею
  3. Частинами всипаємо борошно, додаємо ванільний цукор і замішуємо тісто.

    Пиріжки з вишнею
  4. Ставимо на годину в тепле місце.

    Пиріжки з вишнею
  5. Ділимо тісто на 10 рівних частин.

    Пиріжки з вишнею
  6. Розкачуємо шматочки тіста, кладемо всередину вишні та посипаємо цукром.

    Пиріжки з вишнею
  7. Формуємо пиріжки. Залишаємо їх на 10 хвилин, змащуємо яйцем і випікаємо 20 хвилин за 190 градусів.

    Пиріжки з вишнею
  8. Радіємо чудовому результату і насолоджуємося ідеальним смаком пиріжків із вишнею.

    Пиріжки з вишнею

Солодкі здобні пиріжки з вишнею та яблуком

Поєднання печених яблук і вишень точно сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • Молоко - 200 мл
  • Дріжджі - 20 г
  • Цукор - 100 г
  • Вершкове масло - 70 г
  • Борошно - 500 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Вишні - 200 г
  • Яблука - 150 г
  • Крохмаль - 1 ч. л.
  • Яйця - 2 шт.

Приготування:

  1. До теплого молока додаємо дріжджі, сіль і 75 грам цукру. Розтоплюємо масло, вливаємо його в молоко і розбиваємо яйце.
    Пиріжки з вишнею
  2. Частинами всипаємо борошно з ванільним цукром. Замішуємо тісто і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.
    Пиріжки з вишнею
  3. Вишні без кісточок і дрібно порізані яблука висипаємо на сковороду разом із цукром, тушкуємо 10 хвилин. Тісто ділимо на шматочки по 50 грамів.
    Пиріжки з вишнею
  4. Розкачуємо їх, кладемо в середину начинку. Формуємо пиріжки і залишаємо на 10 хвилин.
    Пиріжки з вишнею
  5. Змащуємо яйцем і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
    Пиріжки з вишнею

Як приготувати пиріжки з вишнею та малиною

Малина додасть начинці не тільки особливого смаку, а й іншої структури. Давайте мерщій готувати пиріжки з вишнею та малиною.

Інгредієнти:

  • Молоко - 60 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло - 20 г
  • Цукор - 100 г
  • Борошно - 250 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Сухі дріжджі - 3 г
  • Рослинна олія - 10 мл
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Вишні - 120 г
  • Малина - 100 г
  • Крохмаль - 1 ч. л.

Приготування:

  1. З вишні дістаємо кісточки. У тепле молоко всипаємо половину цукру, сіль і дріжджі. Перемішуємо.
    Пиріжки з вишнею
  2. Додаємо трохи борошна, ванільний цукор і знову мішаємо. Залишаємо опару на 10 хвилин. Окремо змішуємо тепле масло з цукром і яйцем. Вливаємо суміш до опари і перемішуємо.
    Пиріжки з вишнею
  3. Частинами додаємо борошно і замішуємо тісто, змащуємо олією. Залишаємо його на 1 годину.
    Пиріжки з вишнею
  4. Ділимо тісто на шматочки по 55 грамів і залишаємо їх на 10 хвилин. Розкачуємо, посипаємо крохмалем і кладемо начинку.
    Пиріжки з вишнею
  5. Формуємо пиріжки та залишаємо на 10 хвилин. Змащуємо яйцем і випікаємо 20 хвилин при 190 градусах.
    Пиріжки з вишнею
  6. Такі пиріжки дуже ароматні та не менш смачні.
    Пиріжки з вишнею

Пиріжки з вишневим варенням

Не всі люблять пиріжки з варенням, але ці точно сподобаються всім.

Інгредієнти:

  • Борошно - 500 г
  • Яйця - 4 шт.
  • Вершкове масло - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Молоко - 200 мл
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Дріжджі - 10 г
  • Вишневе варення - 400 г

Приготування:

  1. Змішуємо тепле молоко з цукром, ванільним цукром, сіллю і дріжджами. Через 10 хвилин додаємо суміш трьох яєць з олією, всипаємо борошно і замішуємо тісто.
    Пиріжки з вишнею
  2. Через 1 годину ділимо його на шматочки по 40 грамів, розкачуємо і на один бік кладемо начинку. Одну половинку звертаємо, а другу половинку надрізаємо.
    Пиріжки з вишнею
  3. Формуємо пиріжки. Змащуємо яйцем і випікаємо 20 хвилин при 190 градусах.
    Пиріжки з вишнею
  4. Така випічка ідеальна як зовні, так і всередині.
    Пиріжки з вишнею

Пиріжки з вишнею з дріжджового тіста

Дріжджове тісто за цим рецептом відмінно підніметься і добре підійде до вишневої начинки.

Інгредієнти:

  • Молоко - 100 мл
  • Кефір - 100 мл
  • Живі дріжджі - 30 г
  • Цукор - 125 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Рослинна олія - 30 мл
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Борошно - 650 г
  • Вишні - 300 г
  • Повидло - 300 г

Приготування:

  1. У молоко і кефір всипаємо цукор, сіль і дріжджі. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
    Пиріжки з вишнею
  2. Додаємо 2 яйця з вершковим маслом і знову перемішуємо. Всипаємо частинами борошно і замішуємо тісто.
    Пиріжки з вишнею
  3. Вливаємо рослинну олію і знову замішуємо. Залишаємо в теплому місці на 1 годину.
    Пиріжки з вишнею
  4. Ділимо на шматочки по 60 грамів і залишаємо на 10 хвилин. Змішуємо повидло з вишнями.
    Пиріжки з вишнею
  5. Тісто розкачуємо і кладемо начинку. Формуємо трикутники й залишаємо ще на 10 хвилин.
    Пиріжки з вишнею
  6. Змащуємо яйцем і випікаємо 30 хвилин при 180 градусах. Трикутні вишневі пиріжки готові захоплювати!
    Пиріжки з вишнею

Покрокове приготування бездріжджових пиріжків із вишнею

Дуже простий рецепт пиріжків, для яких не потрібно витрачати багато часу, оскільки не доведеться готувати дріжджове тісто.

Інгредієнти:

  • Борошно - 500 г
  • Вершкове масло - 100 г
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Розпушувач - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Вишні - 400 г
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Коньяк - 1 ч. л.

Приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього цукор, сіль і перемішуємо. Борошно змішуємо з розпушувачем і маслом.
    Пиріжки з вишнею
  2. Замішуємо тісто і відкладаємо на 30 хвилин. Ділимо тісто на шматочки по 50 грамів.
    Пиріжки з вишнею
  3. Розкачуємо їх, кладемо всередину суміш вишні, крохмалю, кориці та коньяку і формуємо пиріжки.
    Пиріжки з вишнею
  4. Змащуємо пиріжки яйцем і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Як бачите, зовсім не складно приготувати бездріжджові пиріжки з вишнею.
    Пиріжки з вишнею

Швидкі листкові пиріжки з вишнею, сиром і шоколадом

Поєднання вишні, сиру та шоколаду часте явище в десертах. Давайте приготуємо з такою начинкою пиріжки.

Інгредієнти:

  • Листкове бездріжджове тісто - 1 лист
  • Вишні - 100 г
  • Крохмаль - 1.5 ч. л.
  • Сирний сир - 100 г
  • Шоколад - 5 часточок
  • Яйця - 1 шт.

Приготування:

  1. Тісто трохи розкачуємо і ділимо на 4 частини. Вишні змішуємо з крохмалем.
    Пиріжки з вишнею
  2. На два шматочки розподіляємо вишню і шматочки шоколаду. Формуємо пиріжки.
    Пиріжки з вишнею
  3. На решту тіста кладемо сир, а зверху вишні. Формуємо пиріжки, змащуємо яйцем і випікаємо 20 хвилин за 180 градусів.
    Пиріжки з вишнею
  4. Листкові пиріжки з вишнею, сиром і шоколадом готувати швидко, а зникають вони зі столу ще швидше.
    Пиріжки з вишнею

Найкращі пиріжки зі свіжою або замороженою вишнею

Не для всіх пиріжків підходять заморожені ягоди або вишні, тільки не для цього рецепта.

Такий рецепт ідеально підійде в холодну пору року, коли ягоди є тільки в замороженому вигляді.

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 кг
  • Молоко - 500 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Цукор - 400 г
  • Сухі дріжджі - 12 г
  • Рослинна олія
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Вишні - 700 г
  • Крохмаль - 3 ч. л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Окріп - 3 ст. л.

Приготування:

  1. У розтоплене вершкове масло відправляємо цукор, сіль і перемішуємо. Вливаємо тепле молоко.
    Пиріжки з вишнею
  2. Додаємо дріжджі, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Частинами всипаємо борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його на годину в теплому місці. Ділимо тісто на шматочки по 60 грам.
    Пиріжки з вишнею
  3. Вишні ставимо на вогонь, додаємо до них суміш крохмалю і води, тушкуємо 5 хвилин. Розкачуємо тісто і кладемо начинку.
    Пиріжки з вишнею
  4. Формуємо пиріжки. Через 10 хвилин змащуємо їх яйцем і випікаємо 20 хвилин за 180 градусів.
    Пиріжки з вишнею

Покроковий рецепт смажених пиріжків із вишнею

До вашої уваги рецепт пиріжків із вишнею на кефірі покроково.

Інгредієнти:

  • Кефір - 125 мл
  • Сода - дрібка
  • Сіль - дрібка
  • Цукор - 110 г
  • Рослинна олія
  • Борошно - 400 г
  • Яйця - 1 шт.
  • Вишні - 200 г
  • Крохмаль - 1 ст. л.

Приготування:

  1. У борошно і дріжджі розбиваємо яйце. Вливаємо молоко, всипаємо сіль і 300 грам цукру.
    Пиріжки з вишнею
  2. Додаємо вершкове масло і замішуємо тісто. Через 40 хвилин ділимо його на шматочки в 55 грам.
    Пиріжки з вишнею
  3. Розкачуємо тісто і кладемо всередину вишню та цукор. Формуємо пиріжки.
    Пиріжки з вишнею
  4. Обсмажуємо на олії до готовності та змащуємо сумішшю кориці, крохмалю та окропу.
    Пиріжки з вишнею

Як зробити начинку з вишні з крохмалем для пиріжків

Вишня занадто соковита? Не біда! Для начинки використовуємо крохмаль.

Інгредієнти:

  • Вишні - 400 г
  • Цукор - 50 г
  • Крохмаль - 1.5 ст. л.

Приготування:

  1. З'єднуємо вишню з цукром і ставимо на вогонь. Беремо пару ложок соку і змішуємо з крохмалем.
    Пиріжки з вишнею
  2. Тушкуємо вишні 5 хвилин. Додаємо крохмаль і добре перемішуємо.
    Пиріжки з вишнею
  3. Варимо до бажаної консистенції.
    Пиріжки з вишнею

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору