Наш рецепт » Другі страви » Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Прекрасна ідея - зварити до сніданку своїм улюбленим пшоняну кашу з банановим смаком. Пшоняна каша з молоком і свіжим бананом - це апетитно, корисно, та ще й смачно. Кількість цукру можна регулювати за своїми смаковими відчуттями. Свій рецепт з покроково зробленими фото пшоняної каші з молоком пропоную приготувати і вам.

Складові:

  • 4 столові ложки пшона;
  • 800 мл 4% - 6% молока;
  • 1/3 ч.ложки дрібної солі;
  • 1,5 столові ложки цукру;
  • 1 стиглий банан.

Як приготувати пшоняну кашу з молоком і свіжим бананом

Варити починаємо з того, що всипаємо в каструлю з товстим дном пшоно і сіль. Я завжди крупу промиваю перед тим, як її використовувати.

Потім, заливаємо пшоно холодним молоком .

Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Варимо пшоняну кашу на середньому вогні, помішуючи дерев'яною ложкою до моменту, коли каша почне густіти.

Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Очищений банан дрібно нарізаємо і протираємо виделкою до кашки. Опускаємо банан в майже готову пшоняну кашу за 5 хвилин до вимкнення вогню. Перемішуємо, щоб бананова кашка рівномірно розійшлася. Далі, всипаємо цукор, перемішуємо, накриваємо кришкою і знімаємо з вогню.

Перед подачею на стіл, пшоняна каша з молоком повинна постояти під закритою кришкою близько 7-10 хвилин.

Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Тепер, каша добре запарити і її можна накладати в тарілки і подавати.

Пшоняна каша з молоком і бананом і цукром

Багато додають шматочок вершкового масла в готову кашу. Я цього не роблю, тому що використовую молоко з високою жирністю. Але ми пам'ятаємо з дитинства, що «кашу маслом не зіпсуєш» і пшоняна каша з молоком не виняток.

Тому, творите, експериментуйте і приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачна каша з саго на молоці
Смачна каша з саго на молоці
Сьогодні наш день відкриває корисна і смачна каша з саго на молоці. Крупа саго виготовляється з сагових пальм, кукурудзяного або картопляного крохмалю вищого сорту.
Як правильно варити гречку або як приготувати гречану кашу на гарнір - рецепт смачної розсипчастої каші без варіння, c фото
Як правильно варити гречку або як приготувати гречану кашу на гарнір - рецепт смачної розсипчастої каші без варіння, c фото
Здавалося б, таке просте завдання - приготувати гречку, але як багато відразу виникає питань у недосвідченої господині: як правильно варити гречку на воді на гарнір, як приготувати гречану кашу

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору