Наш рецепт » Випічка » Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Замісити тісто для прісні коржі без дріжджів з цільнозерновий борошна, додамо зелень, пожарим в невеликій кількості масла - і смачні і корисні коржі у нас на столе.Очень швидко і просто. Слідкуйте за покроково зробленими фото - і ви самостійно швидко зможете приготувати такі коржі без особливих затій. Їх можна використовувати замість хліба з бульйоном і овочевими салатами. А також, влаштувати собі корисний перекус на прісні коржі з соком, кавою, чаєм. Та й до шашличку вони в самий раз.

Так що викладаємо на стіл:

  • борошно пшеничне цільнозернових - 150-170 гр;
  • окріп - 100 мл;
  • соняшникова олія - ​​1 стол ложка;
  • сіль - 0,5 чайн. ложки;
  • зелена цибуля - 3-5 стеблинок;
  • петрушка - невеликий пучок.

Як приготувати прісні коржі на сковороді

Зробити тісто для прісні коржі простіше простого. Для цього, спочатку просійте борошно, додайте сіль і масло.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Тепер, вливайте окріп тонкою цівкою і замішайте бездріжджове прісне тісто. Покладіть його в целофановий пакет і залиште на столі полежати 30 хвилин.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

А поки наше прісне заварне тісто відпочиває, займемося зеленню. Моєму й обсушуємо зелена цибуля і петрушку і подрібнюємо зелень ножем.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Розкачуємо пласт тіста товщиною в 2-3 мм. Розкладаємо зелень і трохи вдавлюємо її качалкою в тісто.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Скручуємо його разом з начинкою в рулет і нарізаємо на однакові шматочки шириною 3 см.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Відкриті боку маленьких рулетиков з'єднуємо і скочується з них кульки. Будемо розгортати їх в невеликі коржі. Ось так у мене вийшло.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді обсмажуємо з двох сторін в невеликій кількості масла. Деякі підсмажують прісні коржі на сухій сковороді без жиру. Вибирайте самі який варіант вам більше до смаку.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Ось так швидко і просто можна приготувати прісні коржі з зеленою начинкою.

Прісні коржі з цільнозерновий борошна з зеленню на сковороді

Думаю, що у вас теж все вийде і цей рецепт буде використаний не раз в вашому кулінарному творчості. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Чапати - індійські листкові прісні коржі
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Індійські прісні коржі чапати - дуже проста, але смачна і ситна випічка. Їх можна подати до першого або другого блюда замість хліба, а можна доповнити медом, сиром, сиром, молоком, і вийде повноцінна
Бездріжджове прісне тісто здобне і просте - приготування прісного тіста
Бездріжджове прісне тісто здобне і просте - приготування прісного тіста
Найпростіше і найдавніше тісто - прісне. Рецепт його дуже простий: борошно, вода і сіль. Причому, борошно може бути не тільки пшеничного, а й житнього, кукурудзяного, рисового і т.п. - в залежності
Пісна випічка: простий кекс без яєць і дріжджів, рецепт приготування простіше простого - швидко печуться в силіконових формочка, рецепт з фото
Пісна випічка: простий кекс без яєць і дріжджів, рецепт приготування простіше простого - швидко печуться в силіконових формочка, рецепт з фото
Коли настає піст перед багатьма господинями постає питання: що спекти, які пісне тісто, ніж побалувати рідних і гостей? Пропонуємо дуже простий рецепт кексу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору