Домашня піца в духовці - покроковий рецепт з фото смачної піци на дріжджовому тесті
Приготуємо смачну піцу з ковбасою і грибами на пишному домашньому тісті. Не будемо намагатися повторити тонке тісто знаменитих італійських піцерій, створимо свій ситний шедевр! Повітряне дріжджове тісто дуже смачне, в не залежності від начинки. Його досить доповнити соусом і сиром - і смак вже вийде чарівний. Але ми приготуємо повноцінну піцу зі стандартними доповненнями.
Складові:
100 мл молока;
1 ст. ложка рослинного масла;
1 яйце;
300 гр борошна;
1,5 ст. ложки цукру;
10 гр сухих дріжджів;
дрібка солі.
начинка:
100 гр варенки;
100 гр шинки;
100 гр печериць;
150 гр твердого сиру;
кетчуп;
майонез.
Як приготувати піцу в домашніх умовах
Спочатку займемося тестом для піци.
Молоко підігріваємо. Вливаємо олію, додаємо дріжджі, цукор і пару ложок борошна. Розмішуємо. Відставляємо сторону піднятися.
Поки опара підходить займемо себе начинкою. У піці, в якості м'ясної компонента може виступати будь-який вид ковбаси, відварене м'ясо курки або навіть фарш. В даному випадку, буде асорті з двох видів ковбаси і грибів. Нарізаємо ковбаси, а так же гриби.
Повертаємося до опари. За цей час вона вже «ожила».
вбиваємо яйце.
Втручаємося борошно і дрібку солі.
Тісто не повинно бути жорстким. Замішувати потрібно, змочивши руки маслом, так менше знадобиться борошна. Формуємо коло з невеликими бортами, які при випіканні пролунають, утворюючи красивий вид Паляниця.
Тісто змащуємо кетчупом, не забуваємо про краю.
викладаємо ковбасу,
а потім гриби.
натираємо сир.
вкриваємо майонезом.
УВАГА: часто, сиром встеляють і основу піци.
Запікаємо до такого ось рум'яного стану.
Красива, ситна і смачна піца виступає чудовим перекусом і самостійним прийомом їжі, наприклад, з томатним соком.
У домашніх умовах її можна готувати не тільки сирну або м'ясну, але і морську або овочеву.
Але зараз ми їмо ось таку вкуснятінку. &# 128521; Приєднуйтеся і не соромтеся, пишіть, як у Вас вийшло.