Наш рецепт » М'ясні страви » Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрігашка

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрігашка

Сало варене в цибулинні і замариноване з червоним перцем і часником виходить дуже ніжним і дивно смачним. А якщо взяти шматочок з м'ясним прошарком - то йому і охолонути буде важко. Швидше воно може просто зникнути. Пам'ятайте про це коли візьметеся готувати варено сало в цибулинні за цим рецептом і про всяк випадок приготуйте шматочок побільше. Щоб усім вистачило.

Як приготувати варене сало в цибулинні

Починаючи готувати у вас повинні бути:

  • Свиняча підчеревина - 800-1000 гр;
  • Часник - 1 головка;
  • Перець солодкий червоний мелений (паприка) - 1 чайна ложка;
  • Перець гострий червоний мелений (паприка) - 1/3 чайної ложки;
  • Мелений коріандр - ¼ чайної ложки;
  • Кунжут - 1 чайна ложка.

Для маринаду, в якому буде варитися сало нам буде потрібно:

  • Вода - ½ літра;
  • Сіль - 1 столова ложка;
  • Цибулиння - з 10 середнього розміру цибулин;
  • Лавровий лист - 2-3 штучки;
  • Перець чорний і запашний, горошком - по 10 штучок.

Тепер переходимо до самої технології, як зробити варене сало в цибулинні.

В потрібного розміру каструлю наливаємо холодну воду, додаємо лушпиння цибулі, сіль і зазначені вище спеції для маринаду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Сало моєму, нарізаємо на порційні шматки які вам більше підходять.

Коли маринад закипить, поміщаємо в нього наші шматки сала. Рідини повинно бути стільки, щоб сало було повністю завантажено в нього.

Зменшуємо вогонь і варимо на малому вогні одну годину.

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрігашка

Поки наше смачне сало вариться - готуємо для нього «намазки» - суміш зі спеціями.

Часник чистимо, миємо й дрібно нарізаємо або пропускаємо через Часничниці.

Додаємо залишилися зазначені спеції і перемішуємо до отримання однорідної маси. Зауважимо, що кількість і склад спецій можна змінювати на свій смак.

Після годинної варіння витягуємо наші зварені шматочки сала з м'ясним прошарком, даємо стекти воді і гарячим натираємо або обмащуємо (як вам більше подобається) приготовленої «намазуванням».

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрігашка

Зварені, солоні і натерті приправами шматочки сала поміщаємо в посуд, яку можна накрити кришкою і відставляємо в сторону до повного охолодження.

Коли сало, варене в цибулинні, повністю охолоне отставляем його в холодильник. Щоб «замерзло». А яка з нього виходить краса в святкової м'ясної нарізки ...

Але можна і не чекати поки воно замерзне, можна ставити прямо на стіл і лопати ... з картоплею, огірочком, помідором або просто, зі свіжим ароматним хлібом.

Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрігашка

Ну дуже смачне і ніжне виходить варено сало!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачне мариноване сало в розсолі з оцтом - сало по-закарпатськи
Смачне мариноване сало в розсолі з оцтом - сало по-закарпатськи
Це мариноване сало в розсолі я спробувала в одному з ресторанів на Закарпаття. Проста, ситна і ароматна закуска з сала, цибулі та часнику настільки вразила мене, що я попросила шеф-кухаря ресторану
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Хочу поділитися з господарками рецептом приготування в мультиварці неймовірно смачних кіслиих щей з ніжним свинячим мовою, квашеною капустою і замороженими стручками квасолі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору