Незвичайні сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі
Як готувати класичні сирники знає кожна господиня, а сьогодні я хочу розповісти як зробити незвичайні сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі. Сирна начинка має легкий лимонний відтінок, а кокосова панірування завершує смаковий букет десерту і утворює солодку і хрустку скоринку сирника. Як приготувати такі вафельні коржі з начинкою з сиру в клярі я детально розповім у своєму рецепті і проілюструю покроково зробленими фото.
Складові:
Для сирної начинки:
- 2 штуки курячих яєць С-1;
- 450 грам 9% сиру;
- 150 грам цукрового піску;
- 5 грам ваніліну;
- цедра з 1/3 частини лимона;
- 4 столові ложки пшеничного борошна.
Для кокосової панірування:
- 3 штуки курячих яєць С-О;
- 2 столові ложки цукрової пудри (можна ванільною);
- 1 ст.ложка борошна;
- 3 ст. ложки або 50 грам кокосової стружки;
- 2 упаковки пшеничних вафельних хлібців;
- 1 ч.ложка цукрової пудри для посипання.
Як приготувати сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі
У глибокій мисці збиваємо занурювальним блендером яйця з цукром і ваніліном. Коли цукор розчинився, додаємо сир і ще раз все пробиваємо блендером. Потім, всипаємо цедру лимона, всипаємо борошно і замішуємо сирне тісто.
Кожну пластинку вафельних коржів розрізаємо на дві половинки. На одну половинку вафлі викладаємо сирну начинку.
Розподіляємо начинку по всій поверхні і накриваємо другою половинкою вафлі.
В окремій глибокій посуді збовтуємо виделкою яйця разом з цукровою пудрою, щоб вийшла гарна і однорідна суміш. Потім, всипаємо кокосову стружку і борошно, добре перемішуємо. Солодкий кляр з кокосовою стружкою готовий.
Вмочуємо кожен вафельний сирник в цю паніровці і обсмажуємо в маслі до красивого карамельного кольору на середньому вогні.
Викладаємо готові вафельні сирники на блюдо, через дрібне сито посипаємо їх цукровою пудрою і можна пити чай.
А ось так вафельні сирники виглядають в розрізі.
Сподіваюся, що вам сподобається мій оригінальний рецепт сирників і, тепер, смачні і незвичайні сирники в вафельних коржах, смажені в кокосовому клярі стануть частими гостями на вашому столі.