Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Хочете приготувати смачну курку в духовці? Тоді, пропоную свій рецепт запеченої курки під маринадом з пасти тахині. Скористайтеся ним і приготуйте дуже смачну курочку турбо гриль. Пасту тахини можна купити вже готову в магазині, а можна приготувати самому. Це зробить блюдо ще більш смачним. Про те як смачно приготувати курку в духовці я детально розповім у своєму рецепті. Приготування покроково проілюстровано фото.

Складові:

  • 1,6-1,8 кг ціла курка;
  • 2,5 столові ложки пасти тахині;
  • 1/3 ч.ложки куркуми;
  • 1 ч.ложка дрібної солі;
  • 1/4 ч.ложки чилі перцю (за бажанням);
  • щіпка сушеного чебрецю.

Як смачно запекти курку в духовці

Беремо цілком дрібну курку або курчати, повністю розрізаємо вздовж по грудях і розкриваємо її. Потім, промиваємо і просушуємо одноразовим рушником.

Пасту тахини змішуємо з сіллю, куркумою, чебрецем, чилі перцем і натираємо курку з усіх боків. Укладаємо курку в жароміцний посуд для запікання внутрішньою частиною вниз, прибираємо в прохолодне місце на пару годин.

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Поки криця маринується і просочується усіма ароматами, розігріємо духовку в режимі турбо гриль. Якщо такого режиму у вас немає, не біда. Увімкніть нагріватися верх духовки і встановіть її на 180 ° С.

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Час готовності запеченої курки визначається по красивою і хрусткій скоринці. У мене, звичайно, це займає 1 годину 20 хвилин. Якщо курка велика, значить, і час приготування збільшується.

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Перекладаємо готову курку на блюдо, за допомогою ножиць для оброблення курки розрізаємо її на порційні шматки.

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахині

Смачна запечена курка в духовці під маринадом з пасти тахині подається на стіл як на загальному блюді зі свіжими або маринованими овочами, овочевими салатами. Гарнір до курячого м'яса можна приготувати рисовий або картопляний.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору