Наш рецепт » М'ясні страви » Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для придбання і в наших супермаркетах. У фіналі приготування у мене вийшла гостра курочка, яка покрита хрусткою паніровці з легким ароматом часнику. Покроково зроблені фото до рецепту ілюструють приготування.

Складові:

  • гомілка, стегно і крильця від двох курок;
  • 4 столові ложки панірувальних сухарів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 0,5 пучка свіжого кропу;
  • 60 грам вершкового масла 72%;
  • 1,5 ч.ложки крупної солі;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • 2 столові ложки рафінованої оливкової олії.

Спеції по ¼ ч.ложки кожної:

  • сухий чебрець;
  • чорний перець;
  • мелений коріандр;
  • мелений кайенский перець;

Як приготувати курку шматочками в духовці

Спершу маринуємо курочку. Промиваємо і складаємо в миску гомілку, крила і стегно. Всипаємо все спеції, додаємо лимонний сік і активно перемішуємо, щоб всі шматочки покрилися спеціями і соком.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Жаровню змащуємо маслом, викладаємо в неї курку і залишаємо в такому вигляді маринуватися, поки ми приготуємо зелену паніровці для неї.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Готувати зелену паніровці починаємо з того, що очищений зубчик часнику рубаємо ножем, кріп трохи розрізаємо, щоб він не був таким довгим і не виліз з чаші, беремо панірувальні сухарі і поміщаємо все це в чашу блендера. подрібнюємо.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

У розігріту сковороду поміщаємо 60 грам вершкового масла, всипаємо в нього зелені сухарі і злегка обсмажуємо. Вони повинні стати хрусткими, але не підсмаженими до коричневої скоринки. За часом це займе близько 1-1,5 хвилини на середньому вогні.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Перед тим як паніруємо курку, включаємо духовку в режим 180 ° С, як на фото.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Курку поливаємо оливковою олією і викладаємо на неї зелену паніровці. Розподіляємо її по всіх частинах курочки. Відправляємо в духовку для запікання. За часом це займе не більше однієї години.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Готову і гарячу курку запечену в духовці в зеленій паніровці подаємо на стіл відразу після вилучення з духовки.

Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці

Спробуйте і ви так смачно приготувати курку шматочками в духовці. Впевнена, що цей рецепт італійської кухні приживеться і у вас.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору