Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

У кожної господині є свій улюблений рецепт приготування курочки. Хочу з вами поділитися своїми хитрощами і премудростями в запіканні цілої курки в фользі. Мій варіант приготування хороший невеликою кількістю інгредієнтів і тим, що готується просто і швидко. Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді з'явиться і на вашому столі, якщо ви скористаєтеся моїм покроково оформленим рецептом з фото.

Для приготування страви нам знадобиться:

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

  • курка 2 кг;
  • соєвий соус 40 гр;
  • гірчиця гостра 2 ч.л .;
  • 6 зубчиків часнику;
  • вершкове масло 20 гр;
  • сіль 1-2 ч.л .;
  • суміш перців 1 ч.л.

Як запекти курку цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Насамперед добре промиємо курку і зовні, і всередині. Потім, промокнём зовнішню поверхню паперовим рушником.

Візьмемося готувати маринад до курки. Приготування почнемо з того, що з'єднаємо гостру гірчицю з соєвим соусом. В окремій ємності разотрём м'яке вершкове масло з одним зубчиком часнику, пропущеним через прес.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Всю курку зовні і всередині натираємо сіллю і перцем. Часникова олія наносимо пальцями або пензликом під шкіру курки там, де це доступно. Такий підготовчий процес додасть готовому блюду пікантний аромат і соковитість. Що залишився часник ріжу навпіл і, роблячи невеликі надрізи в м'язовій тканині, начиняю курку.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Остання процедура перед запіканням - беремо гірчично-соєвий маринад і промазуємо пензликом нашу курочку.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Накриваємо ємність з куркою харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на півгодини для маринування. Тепер, поміщаємо підготовлену тушку в ємність для запікання і щільно покриваємо її (саму курку) фольгою.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Запікається курка в духовці півтори години при температурі 200 ° С. За 15 хв до готовності розкриваємо фольгу і даємо курочку зарум'яниться і покритися приємно хрусткою скоринкою.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді, нарешті, готова. Її можна подавати з будь-яким гарніром і / або соусом, які вам до душі.

Смачна курка запечена цілком у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Вийшло незрівнянно смачно, а використовували в цьому рецепті мінімум продуктів. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Курка шматочками в духовці, запечена в зеленій хрусткій паніровці
Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору