Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Серед безлічі рецептів приготування риби, я люблю рибу, запечену в духовці. Організму приносить користь і смак виходить чудовий. Причому не обов'язково вибирати дорогий сорт. При певному умінні, навіть річкову рибу подати у вигляді апетитного запеченого страви досить легко. Спробуйте мій варіант смачної рибної гарячої закуски по легкому рецептом - запечені карасі в сметані в духовці. Покроково зроблені фото стануть наочним посібником до приготування страви.

У основною частиною цього рецепта є маринування риби, завдяки чому, смак готової їжі стане більш насиченим.

Складові:

  • карасі середньої величини - 4 шт .;
  • сметана -3 ст.л .;
  • гірчиця - 1 ч.л .;
  • олія соняшникова -1 ст.л.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Як приготувати карасів в сметані в духовці

Перш ніж запекти карасиків їх слід замаринувати. Тому, почну з підготовки маринаду.

У тарілку викладаю сметану. До неї додам гірчицю, сіль, перець. Гарненько цю суміш перемішую.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Чисту і випотрошену рибу обмазую підготовленим маринадом з усіх боків, обов'язково і всередині черевця. Залишу маринуватися на півгодини.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Далі, на змащене деко викладаю карасів, ставлю в духовку прогріту на 200 градусів. запікаю близько 40 хвилин.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

  Карасики за смаком виходять солодкуватими, з засмаженої скоринкою зверху.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Запечені в духовці карасі в сметані смачні і самі по собі, але перед подачею на стіл бажано побризкати їх лимонним соком або прикрасити шматочками лимона.

Смачні запечені карасі в сметані в духовці

Карасі в сметані запечені в духовці можуть бути подані на стіл як на загальному блюді, так і порційно, з гарніром. Як гарнір може бути картопляне пюре або відварний розсипчастий рис.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору