Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Запекти свинину з соусом наршараб в духовці можна легко і просто. Для цього потрібно вибрати хороший шматок свинячої шей, підібрати потрібні спеції і гранатовий соус наршараб. Смачна і соковита запечена свинина подається на стіл в гарячому вигляді, але і в остившая вона не менш смачна. Одним словом, пропонована свинина в фользі запечена в духовці з гранатовим соусом може подаватися на стіл і як холодна, і як гаряча закуска. Покроково зроблене опис і фото до рецепту допоможуть і вам швидко приготувати соковите запечене м'ясо.

Складові:

  • 900 грам свинячої шиї;
  • 1,5 ч.ложки великої морської солі;
  • ½ ч.ложки кмину + ½ ч.ложки зіри;
  • ½ ч.ложки сушеного майорану;
  • 1 ч.ложки паприки змішана з чилі перцем;
  • 2 столові ложки гранатового соусу наршараб.

Як смачно запекти свинину в духовці у фользі з соусом наршараб

З шматочка свинячий шиї зрізаємо все плівочки, промиваємо і поміщаємо в глибоку жароміцних форму вистелену фольгою. З усіх боків наносимо спеції і натираємо шию. Ми залишаємо її просочитися всіма нанесеними ароматами не менше, ніж на 6-8 хвилин.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Потім, поливаємо свинину гранатовим соусом, загортаємо в фольгу і відправляємо запікатися в духовку на одну годину при температурі 190 ° С.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Після чого, запечена свинина з соусом наршараб акуратно виймається з духовки. Потрібно дати їй трошки охолонути і обережно розгортаємо фольгу. Як видно на фото, соковите м'ясо добре запеклось у власному соку з додаванням спецій і гранатового соусу. Шкода, що фото не передає аромат страви.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

При подачі, просто нарізаємо шию на порції, викладаємо в глибоке блюдо і поливаємо м'ясо соусом.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Гарнірувати запечена свинина з соусом наршараб може відварною або запеченою картоплею, пюре або вашими улюбленими тушкованими, свіжими або маринованим овочами.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору