Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі
Запекти свинину з соусом наршараб в духовці можна легко і просто. Для цього потрібно вибрати хороший шматок свинячої шей, підібрати потрібні спеції і гранатовий соус наршараб. Смачна і соковита запечена свинина подається на стіл в гарячому вигляді, але і в остившая вона не менш смачна. Одним словом, пропонована свинина в фользі запечена в духовці з гранатовим соусом може подаватися на стіл і як холодна, і як гаряча закуска. Покроково зроблене опис і фото до рецепту допоможуть і вам швидко приготувати соковите запечене м'ясо.
Складові:
- 900 грам свинячої шиї;
- 1,5 ч.ложки великої морської солі;
- ½ ч.ложки кмину + ½ ч.ложки зіри;
- ½ ч.ложки сушеного майорану;
- 1 ч.ложки паприки змішана з чилі перцем;
- 2 столові ложки гранатового соусу наршараб.
Як смачно запекти свинину в духовці у фользі з соусом наршараб
З шматочка свинячий шиї зрізаємо все плівочки, промиваємо і поміщаємо в глибоку жароміцних форму вистелену фольгою. З усіх боків наносимо спеції і натираємо шию. Ми залишаємо її просочитися всіма нанесеними ароматами не менше, ніж на 6-8 хвилин.
Потім, поливаємо свинину гранатовим соусом, загортаємо в фольгу і відправляємо запікатися в духовку на одну годину при температурі 190 ° С.
Після чого, запечена свинина з соусом наршараб акуратно виймається з духовки. Потрібно дати їй трошки охолонути і обережно розгортаємо фольгу. Як видно на фото, соковите м'ясо добре запеклось у власному соку з додаванням спецій і гранатового соусу. Шкода, що фото не передає аромат страви.
При подачі, просто нарізаємо шию на порції, викладаємо в глибоке блюдо і поливаємо м'ясо соусом.
Гарнірувати запечена свинина з соусом наршараб може відварною або запеченою картоплею, пюре або вашими улюбленими тушкованими, свіжими або маринованим овочами.