Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Запекти свинину з соусом наршараб в духовці можна легко і просто. Для цього потрібно вибрати хороший шматок свинячої шей, підібрати потрібні спеції і гранатовий соус наршараб. Смачна і соковита запечена свинина подається на стіл в гарячому вигляді, але і в остившая вона не менш смачна. Одним словом, пропонована свинина в фользі запечена в духовці з гранатовим соусом може подаватися на стіл і як холодна, і як гаряча закуска. Покроково зроблене опис і фото до рецепту допоможуть і вам швидко приготувати соковите запечене м'ясо.

Складові:

  • 900 грам свинячої шиї;
  • 1,5 ч.ложки великої морської солі;
  • ½ ч.ложки кмину + ½ ч.ложки зіри;
  • ½ ч.ложки сушеного майорану;
  • 1 ч.ложки паприки змішана з чилі перцем;
  • 2 столові ложки гранатового соусу наршараб.

Як смачно запекти свинину в духовці у фользі з соусом наршараб

З шматочка свинячий шиї зрізаємо все плівочки, промиваємо і поміщаємо в глибоку жароміцних форму вистелену фольгою. З усіх боків наносимо спеції і натираємо шию. Ми залишаємо її просочитися всіма нанесеними ароматами не менше, ніж на 6-8 хвилин.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Потім, поливаємо свинину гранатовим соусом, загортаємо в фольгу і відправляємо запікатися в духовку на одну годину при температурі 190 ° С.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Після чого, запечена свинина з соусом наршараб акуратно виймається з духовки. Потрібно дати їй трошки охолонути і обережно розгортаємо фольгу. Як видно на фото, соковите м'ясо добре запеклось у власному соку з додаванням спецій і гранатового соусу. Шкода, що фото не передає аромат страви.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

При подачі, просто нарізаємо шию на порції, викладаємо в глибоке блюдо і поливаємо м'ясо соусом.

Запечена свинина з соусом наршараб в духовці у фользі

Гарнірувати запечена свинина з соусом наршараб може відварною або запеченою картоплею, пюре або вашими улюбленими тушкованими, свіжими або маринованим овочами.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору