Смачний домашній хот-дог - як зробити хот-дог
Ви знали, що існує день хот-дога? І святкують його 23 липня. Не дарма кажуть: «Хот-дог хороший в дорозі». Так як їдять його у висячому положенні, це далеко не застільна їжа. Основа хот-дога - це сосиска і булка, все інше - доповнення, які кладуться за бажанням: свіжий салат або овочі, мариновані овочі або овочі по-корейськи, навіть твердий сир може стати в нагоді. Готувати хот-дог будинку одне задоволення! Давайте спробуємо зробити разом.
Складові:
- хлібна булка;
- сосиски;
- кетчуп;
- майонез;
- гірчиця;
- морква по-корейськи.
Як приготувати хот-дог в домашніх умовах
Булочку і сосиски потрібно розігріти. Відправляємо їх в духовку або на сковороду-гриль. Хліб виймаємо трохи раніше, потрібна легка хрустка скоринка, а не засмажений сухарик!
Розрізаємо її поздовжньо,
заправляємо гірчицею, кетчупом і майонезом. Доповнюємо морквою по корейськи (морквину так само можна приготувати самому).
Дістаємо сосиски. Розміщуємо їх в булку з начинкою.
Поверх неї встеляли ще трохи моркви. Гарячі хот-доги прикрашаємо красивими хвилями з майонезу і кетчупу.
Ось і весь рецепт. Як бачите готувати хот-доги в домашніх умовах це просто і обладнання для приготування згодиться таке, яке є на будь-якій кухні.
Хот-дог можна приготувати з подвійною порцією сосиски. Головне, розмістити блюдо в зручну серветку або спеціальний паперовий пакет. Страва не дуже комфортно їсти: просто руками без допомоги виделки і ножа, широко розкриваючи рот, але весело і з задоволенням!