Наш рецепт » Закуски » Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

У корейській кухні дуже популярні різні варіації приготування маринованих овочевих, рибних і м'ясних страв. Ніжну відварну яловичу вирізку, мариновану зі свіжими овочами я спробувала одного разу в одному з корейських ресторанів. Маринована яловичина по-корейськи - смачний гострий і ароматний маринований салат з м'ясом огірками і морквою - припала мені до душі і, звичайно ж, рецепт я «забрала» в свою кулінарну скарбничку. Як швидко і просто приготувати апетитну і вітамінну яловичину з овочами по-корейськи демонструє мій рецепт з покроково зробленими фото.

продукти:

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

  • яловичина відварна (філе) - 400 гр;
  • морква - 200 гр;
  • цибуля ріпчаста - 200 гр;
  • огірки свіжі - 200 гр;
  • часник - 3-4 зубці;
  • сіль - 2/3 ч.л .;
  • цукор - 2 ч.л .;
  • оцет 6% - 2ст.л .;
  • рослинне масло - 100 гр;
  • перець чорний мелений - 1 ч.л .;
  • каррі - 2 ч.л .;
  • кріп - 1 пучок;
  • петрушка - 1 пучок.

Як приготувати яловичину по-корейськи - з огірками, морквою і спеціями

Приготування починаємо з того, що варене яловиче філе нарізаємо довгими не товста брусочками. Ви можете нарізати яловичину як уздовж, так і поперек волокон, на смак готується м'яса по-корейськи це не вплине. Поки ми будемо займатися підготовкою овочів нарізане м'ясо краще прикрити поліетиленовим пакетом і відправити в холодильник, щоб уникнути завітрювання.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

І так, огірочки і очищену морквину можна або потерти на тертці для корейської моркви, або, як це зробила я, нарізати довгою тоненькою соломкою. Ріпчасту цибулю просто звільняємо від шкірки і шаткуємо півкільцями.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

У вимитого і злегка підсушеного паперовим рушником кропу і петрушки потрібно видалити грубі (жорсткі) гілки, а ніжну частину зелені дрібно нарубати ножем.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

Очищений часник видавлюємо через прес.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

На останньому етапі приступаємо до заправки салату. У глибоку миску складаємо нарізане м'ясо, морква, огірки, цибуля, часник, петрушку, кріп. Додаємо спеції - сіль, цукор, оцет, перець чорний мелений, каррі, рослинне масло і все ретельно перемішуємо.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

Ось така суміш з яловичини і овочів у нас в підсумку вийшла. Тепер, наш м'ясний салат по-корейськи перекладаємо в судочек або баночку, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на три години. За цей час м'ясо з овочами гарненько промаринується і обміняються ароматами. Для того щоб суміш більш рівномірно промаринувалося, потрібно, приблизно, раз на годину виймати салат з холодильника і перемішувати.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

З плином часу, дуже смачна, ароматна і і в міру гостра маринована яловичина по-корейськи просто розкладається на порційні тарілки і подається їдоках в якості самостійної м'ясної закуски.

Маринована яловичина по-корейськи - смачний салат по-корейськи з м'ясом і овочами

Пікантний маринований салат з м'яса і овочів можна зберігати в холодильнику до трьох діб, але зазвичай дуже смачна страва корейської кухні мої домочадці з'їдають набагато швидше.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Корейська морквина - відмінна закуска при будь-якому випадку, в тому числі, і святковому. Цей продукт хороший і в самостійному вигляді, так і як доповнення до інших інгредієнтів будь-якого блюда,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору