Смачний рибний салат з рисом, яйцем і солоної скумбрією
У попередньому рецепті я розповіла як посолити скумбрію в цибулинні, а сьогодні, приготуємо з неї дуже смачний рибний салат з рисом і яйцем. Його я часто готую взимку тому, що він ситний і калорійний, а взимку калорії нам потрібні, щоб зігрітися. Докладний рецепт супроводжують покроково зроблені фото, тому, ви просто виконуйте всі інструкції і готуйте разом зі мною.
Готуємо продукти для салату:
- скумбрія домашнього приготування - 1 тушка;
- рис - 100 гр;
- яйця варені - 2 шт .;
- сир твердий - 30 гр;
- майонез і сметана порівну - 150 гр;
- чорний перець мелений;
- зелена цибуля - 2-3 пера;
- сіль.
Як зробити рибний салат з рисом і яйцем
Для початку, відварити правильно рис, щоб він у нас вийшов розсипчастим і рисові зерна не злипалися.
Для цього салату я використовувала одну скумбрію, яку засолила сама вдома в цибулинні. Але ви можете використовувати і готову рибку гарячого копчення. Яку б ви не взяли скумбрію, все одно вийде дуже смачно! І так, нарізаємо рибку і поміщаємо до рису.
Тепер, прийшла черга подрібнити варені яйця і додати до салату. Я це роблю спеціальним пристосуванням, на фото це добре видно.
Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці - і туди ж, в наш простий салат з риби.
Тепер посипаємо рибний салат зеленою цибулькою, солимо, перчимо і заправляємо сумішшю сметани з майонезом.
Ця страва у мене асоціюється, в першу чергу, як зимовий новорічний салат. Смачний рибний салат з рисом і скумбрією домашнього приготування може прикрасити будь-який інший святковий стіл.
Обов'язково внесіть цей простий рецепт салату в свою записну книжку і поділіться з друзями. Всім святкового настрою і приємного апетиту!