Листковий салат з рисом, грибами і крабовими паличками
Смачний і дуже ситний листковий салат з рисом, обсмаженими грибочками і крабовими паличками хорошим доповненням для вашого святкового меню. Він готується дуже швидко і не вимагає багато зусиль на приготування. Таке блюдо добре доповнює рибні блюда, а також, овочеві закуски. Така листковий крабовий салат з рисом і грибами, безсумнівно, доповнить застілля і порадує всіх любителів ситних і дуже ароматних страв! Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото демонструє приготування.
Складові:
- цибуля - 1/2 шт .;
- крабові палички - 200 гр;
- рис - 100 гр;
- печериці - 200 гр;
- майонез - до смаку;
- ікра - для прикраси;
- яйця - 4 шт.
Як зробити листковий салат з рисом, грибами і крабовими паличками
Для початку, потрібно обсмажити нарізані слайсами печериці разом з половинкою цибулини. Залишити гриби для повного охолодження. Також, потрібно відварити до готовності яйця і рис. Першим шаром потрібно плотненько утрамбувати рис.
Нашаткувати крабові палички кубиком.
Кубики крабових паличок викласти на рис, прим'яти за допомогою вилки і покрити майонезом.
Дрібно нарубати яйця.
Викласти нарубані яйця наступним шаром.
Поверх яєць викласти остиглі грибочки.
Змастити верхівку салату майонезним соусом.
Готову страву прикрасити ікринками або крабами за смаком.
Дати крабові салату настоятися пару годин і можна подавати смачне і ароматне блюдо до столу!
Ситний, ароматний і дуже смачний листковий салат з рисом стане відмінним доповненням будь-якого святкового застілля. Це дуже простий салат, всі компоненти відмінно гармонують один з одним, а майонезний соус добре їх доповнює. Готується він вкрай швидко - всього 20 хвилин і страва готова!