Домашні суші з крабовими паличками і огірком
Рис, огірок, крабові палички і сухі водорості - це суміш смаків, корисності і яскравих відтінків, які відмінно поєднуються. Мені готові суші з крабовими паличками нагадали мою улюблену білої орхідеї - такі ж ніжні, красиві і яскраві. Але це не головне достоїнство страви. Роли неймовірно смачні і прості в приготуванні. Беріть на замітку мій крок за кроком оформлений рецепт з фото. В кінці рецепта буде фотографія з орхідеєю і ви здивуєтеся наскільки схожі їхні кольори і відтінки. ділюся
Отже, нам потрібні:
- рис круглозерний - 150 грам;
- крабові палички - 100 грам;
- огірок - 1 штука;
- вода - 180 грам;
- соєвий соус - за смаком;
- сіль - 0,5 ч. Ложки;
- водорості сухі (норі) - 3-4 листа.
Як приготувати суші з крабовими паличками в домашніх умовах
Перше, що потрібно зробити, це рис перебрати, щоб не було сміття.
Правильно відварити рис до готовності в слабосоленої воді. Дати трохи охолонути.
Крабові палички і огірок нарізати тонкими смужками, як показано на фото.
На килимок Матісу або на лист А4 в файлі (якщо немає килимка, даний варіант його замінить) викласти половину листа водоростей. Листи, попередньо розрізати на дві частини. Викласти рис і начинку, як показано на фото.
Згорнути суші з крабовими паличками і огірком рулетиком і відкласти в сторону.
Сформувати все роли і дати їм трохи постояти, хоча б п'ять хвилин.
У миску налити воду і добре змочити ніж. Розрізати кожен рулет на навпіл, а за тим, на порційні шматочки.
Викласти суші на тарілочку і подавати до столу. Все дуже швидко, просто і легко. Доповнити домашні роли можна соєвим соусом.
Я називаю дане блюдо дуже економним, адже всі інгредієнти доступні за ціною. Смакові характеристики страви на вищому рівні.
А ось і фото з орхідеєю. Правда, красиво!?
Приготуйте суші-роли самостійно і обов'язково спробуйте і побалуйте себе і рідних смачним японським блюдом, на мою пошаговому рецептом з фото!