Наш рецепт » Рибні страви » Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Пропоноване сьогодні гаряче блюдо підійде як для приготування в звичайний день, так і в пісні дні. Така запечена в духовці риба в клярі виходить ніжна і соковита, а рисовий кляр утворює пікантну корочку, яка легко замінить хліб. Для більшого аромату я додала подрібнений сухий розмарин в уже готовий кляр. Для запеченої під рисовим кляром риби підійде картопляний, рисовий або овочевий гарнір або салати. Покроково оформлені рецепт з фото покаже всі тонкощі приготування.

Складові:

  • 1,2 кг свіжої риби (у мене минтай, ідеально, якщо це буде філе);
  • 1 ч.ложка спецій для риби;
  • ½ ч.ложки морської солі;
  • 2 штуки ріпчастої цибулі;
  • 1 порція рисового клярі + щіпка розмарину;
  • 1 маленьке куряче яйце для змащування.

Як запекти рибу в клярі в духовці

Насамперед підготуємо рисовий кляр. Як його готувати знайдете за посиланням в інгредієнтах.

Поки він підходить, чистимо рибу і добре промиваємо її водою. Нарізаємо рибу на шматочки 5-6 см і укладаємо в скляну форму, яку змастили рослинним масло, посипаємо спеціями для риби і сіллю з усіх боків.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Лук шаткуємо півкільцями і пасеруємо на сковороді в маслі до золотого відтінку. Викладаємо пасеровану цибулю на шматочки риби.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Включаємо духовку в режим 180 ° С з конвекцією.

Покриваємо всю рибу з цибулею рисовим кляром. Розміщуємо форму в духовку на другий рівень знизу і тушкуємо 33-35 хвилин.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Потім, відкриваємо духовку і змащуємо вже запечений кляр збовтаним яйцем. Продовжуємо запікання ще 5-7 хвилин.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Виймаємо готову запечену рибу з духовки. Вона добре протушкувати під рисовим кляром і повністю готова.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Ділимо готову страву на порції і викладаємо в тарілки.

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Запечена в духовці риба в клярі, як я вже писала, відмінно гарнірується рисом, картоплею або овочевим міксом, як в моєму випадку. Впевнена, що такий простий рецепт запікання сподобається всім господиням.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачний смажений хек в клярі
Смачний смажений хек в клярі
Я дуже люблю рибу, але от наявність в ній великої кількості кісток не особливо радує. Особливо складно обробити рибу для малюків, коли не повинно бути жодної кісточки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору