Наш рецепт » Закуски » Бутерброди » Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Пропонований сьогодні рецепт - чудова гаряча закуска, яку можна приготувати за 10 хвилин. Такі оригінальні гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі виходять дуже смачні, ситні. Ніжна сирна начинка добре поєднується з посипкою тертим сиром і кунжутом зверху. Подавати їх слід обов'язково в гарячому стані, поки сир розплавлений і не втратив свою тягучість. Щоб приготувати незвичайні гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі просто скористайтеся моїм простим, покроково оформленим рецептом.

Для 1 порції нам знадобиться:

  • 1 готова узбецька коржик;
  • 1 ст. ложка кунжутного або оливкової олії;
  • 280 грам напівтвердого сиру не менше 45%;
  • 1 ст. ложка сметани 26%;
  • 1 маленьке яйце (С-2);
  • 1 ч. Ложка чорного насіння кунжуту.

Як зробити гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Починаємо готувати з розігріву духовки до 200 ° С.

Готову корж розрізаємо на дві половинки, щоб вийшов верх і низ. Форму для випікання покриваємо пергаментом і кладемо нижній корж коржі на саме дно. Потім, скроплюємо його половиною столової ложки кунжутного масла і покриваємо трохи більше половиною порції сиру. Яйце і сметану перемішуємо виделкою в чашці і виливаємо на сир.

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Потім, накриваємо начинку другою частиною коржі, змащуємо залишком олії і посипаємо сиром. Ставимо форму в духовку на 5 хвилин. Поки перша коржик знаходиться в духовці, можна підготувати таку.

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Виймаємо гарячий корж з сиром і тут же посипаємо її чорними насінням кунжуту.

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Даємо зовсім небагато часу нашого страви для охолодження і можна подавати на стіл.

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Відрізаємо апетитний шматочок і насолоджуємося.

Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі

Завершуючи рецепт зауважу, що узбецьку коржик можна замінити будь-який інший, що підходить дріжджовий випічкою. В цьому випадку гарячі бутерброди з сиром вийдуть трохи іншими на смак, але будуть безсумнівно смачними.

Рекомендуем

Чапати - індійські листкові прісні коржі
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Індійські прісні коржі чапати - дуже проста, але смачна і ситна випічка. Їх можна подати до першого або другого блюда замість хліба, а можна доповнити медом, сиром, сиром, молоком, і вийде повноцінна

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору