Гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі
Пропонований сьогодні рецепт - чудова гаряча закуска, яку можна приготувати за 10 хвилин. Такі оригінальні гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі виходять дуже смачні, ситні. Ніжна сирна начинка добре поєднується з посипкою тертим сиром і кунжутом зверху. Подавати їх слід обов'язково в гарячому стані, поки сир розплавлений і не втратив свою тягучість. Щоб приготувати незвичайні гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі просто скористайтеся моїм простим, покроково оформленим рецептом.
Для 1 порції нам знадобиться:
- 1 готова узбецька коржик;
- 1 ст. ложка кунжутного або оливкової олії;
- 280 грам напівтвердого сиру не менше 45%;
- 1 ст. ложка сметани 26%;
- 1 маленьке яйце (С-2);
- 1 ч. Ложка чорного насіння кунжуту.
Як зробити гарячі бутерброди з сиром з узбецької коржі
Починаємо готувати з розігріву духовки до 200 ° С.
Готову корж розрізаємо на дві половинки, щоб вийшов верх і низ. Форму для випікання покриваємо пергаментом і кладемо нижній корж коржі на саме дно. Потім, скроплюємо його половиною столової ложки кунжутного масла і покриваємо трохи більше половиною порції сиру. Яйце і сметану перемішуємо виделкою в чашці і виливаємо на сир.
Потім, накриваємо начинку другою частиною коржі, змащуємо залишком олії і посипаємо сиром. Ставимо форму в духовку на 5 хвилин. Поки перша коржик знаходиться в духовці, можна підготувати таку.
Виймаємо гарячий корж з сиром і тут же посипаємо її чорними насінням кунжуту.
Даємо зовсім небагато часу нашого страви для охолодження і можна подавати на стіл.
Відрізаємо апетитний шматочок і насолоджуємося.
Завершуючи рецепт зауважу, що узбецьку коржик можна замінити будь-який інший, що підходить дріжджовий випічкою. В цьому випадку гарячі бутерброди з сиром вийдуть трохи іншими на смак, але будуть безсумнівно смачними.