Наш рецепт » Другі страви » Грибне різотто з печерицями на сковороді

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Я дуже люблю італійську кухню, яка славиться не тільки піцою та пастою, а й моїм улюбленим блюдом - різотто. Ця страва з рису, в поєднанні з грибами або морепродуктами, просто не може залишити нікого байдужим. Мій рецепт різотто з печерицями відрізняється від класичного рецепту, адже я готую його за своїми індивідуальними смаковими уподобаннями. Але воно виходить неймовірно смачним, ароматним і ситним. Готуйте з любов'ю, використовуючи мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Отже, нам потрібні:

- печериці - 250 грам;
- рис круглозерний - 150 грам;
- вино біле - 50 грам;
- вода (окріп) - 250-300 міліграм;
- сіль - 1 ч. Ложка;
- масло рослинне (без запаху) - 1 ст. ложка;
- спеції (коріандр, перчик, прованські трави) - за смаком.

Як приготувати різотто з печерицями на сковороді

Перше, що потрібно зробити, це гриби вимити під проточною водою. Нарізати тонкими пластинами або будь-якими іншими невеликими шматочками. Викласти печериці на розігріту сковороду з рафінованим рослинним маслом. Трохи обсмажити. Додати коріандр, сіль, прованські трави і перчик до смаку.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Печериці виділять рідину, в якій їх потрібно згасити на слабкому вогні. Коли грибочки придбають золотистий відтінок, додати круглозерний рис.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Перемішати рис і печериці. обсмажити.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Додати вино і окріп. Готувати різотто під закритою кришкою на слабкому вогні, близько двадцяти хвилин.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

За цей час рис збільшиться в об'ємі, просочиться ароматом спецій, вина і грибів.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Готове різотто з грибами має трохи настоятися. Подавати його в теплому вигляді на порційних тарілочках.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Поєднання ароматного рису і печериць подарує незабутнє смакове насолоду. Я подаю грибне різотто з печерицями до вечері, з келихом білого вина, яке відмінно доповнює блюдо і дарує розслаблення, після робочого дня.

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Обов'язково беріть на замітку, балуйте себе і рідних смачними і простими стравами.

Приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору