Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом
Якщо ви шукаєте один з найпростіших способів як приготувати правильне макаронс в домашніх умовах, то вам потрібен саме цей рецепт приготування смачного французького тістечка. Повинна сказати, що його часто називають печиво, але ви повинні знати, що це один і той же десерт. Щоб спекти домашні макаронс на французькій меренге немає ніяких складнощів, головне не перебити меренгу, щоб печиво під час випікання не потріскається. Мій простий фото-рецепт макаронс покроково покаже як і що потрібно робити під час приготування і на що треба звернути увагу.
Складові:
Кокосово-шоколадна начинка:
- 20 грам кокосової стружки;
- 150 грам білого шоколаду;
- 75 мл вершків 33%.
Тісто для макаронс:
- 125 грам цукрової пудри;
- 50 грам мигдального борошна;
- 25 грам какао-порошок;
- 66 грам яєчного білка (2 шт.);
- 75 грам цукрового піску;
- маленька щіпка солі.
зміст
- 1 Як зробити макаронс в домашніх умовах
- 1.1 Начинка для макаронс з кокосом і білим шоколадом
- 1.2 Тісто для макаронс на французькій меренге
- 1.3 Як отсаживать макаронс
- 1.4 Як спекти макаронс
Як зробити макаронс в домашніх умовах
Готувати французьке печиво починаємо з того, що приготуємо кокосову начинку з білого шоколаду.
Начинка для макаронс з кокосом і білим шоколадом
Рецепт начинки для макаронс простий. У високу склянку для блендера поміщаємо білий шоколад, поламаний на маленькі шматочки. Всипаємо туди кокосову стружку. Вершки підігріваємо до температури 80 ° С і відразу заливаємо їх в стакан з шоколадом. На одну хвилину забуваємо про них нехай тане.
Потім, занурюємо віночок в стакан і збиваємо на самій повільній швидкості. Наша завдання не збити в пишну піну, а рівномірно перемішати всі інгредієнти в склянці. Ставимо готову начинку в прохолодне місце застигати.
Тісто для макаронс на французькій меренге
Одночасно просіюємо какао, цукрову пудру і мигдалеву борошно через сито / друшляк з дрібною сіточкою в одну миску.
Тепер, беремо білки, збиваємо їх до появи першої піни і починаємо всипати цукор. Збиваємо до повного розчинення цукру і до середніх піків. Тобто, піднімаємо віночок і білкова крапля не варто, а нахилилася, як пташиний дзьоб.
Я попередньо пробиваю цукор занурювальним блендером, так він швидше розчиняється, тим самим я зменшую шанси перебити білки. Якщо у вас немає блендера, раджу цукор замінити цукровою пудрою.
За допомогою лопатки з'єднуємо просіяне суміш і білкову французьку меренгу до повної однорідності.
Як отсаживать макаронс
Для відсаджування тістечок підготуйте силіконовий килимок для макаронс, кондитерський мішок з рівною насадкою або спеціальну форму для відсадження макаронс. Якщо килимка немає в наявності, намалюйте рівні гуртки на тефлоновому пергаменті і переверніть його, щоб малюнок був знизу і просвічувався крізь папір.
Відкидають макаронс однакового розміру і залишаємо їх підсихати не менше 40 хвилин. Чіпаємо печиво сухими подушечками пальців, якщо печиво гладке і не пристає до пальцями - воно підсохли.
Духовку ставимо в режим 160 ° С.
Як спекти макаронс
Отпекаем підготовлені домашні макаронс 8-9 хвилин. На 4 хвилині духовку треба відкрити і закрити, щоб вийшла волога. Готові макаронс виймаємо з духовки і перекладаємо на прохолодну поверхню.
Ось так виглядають правильно приготовлені французькі макаронс зі зворотного боку.
Коли французькі шоколадні печива повністю охолонуть, просто склеюємо їх попарно кокосовим кремом з білого шоколаду і складаємо вийшло тістечко в вазочку.
Наші кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом готові. Пора пити чай. Завершуючи рецепт хочу сказати, що у цього тістечка є один недолік - зберігати його довго не виходить, так як випаровується воно, ну дуже швидко.