Наш рецепт » Випічка » Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Якщо ви шукаєте один з найпростіших способів як приготувати правильне макаронс в домашніх умовах, то вам потрібен саме цей рецепт приготування смачного французького тістечка. Повинна сказати, що його часто називають печиво, але ви повинні знати, що це один і той же десерт. Щоб спекти домашні макаронс на французькій меренге немає ніяких складнощів, головне не перебити меренгу, щоб печиво під час випікання не потріскається. Мій простий фото-рецепт макаронс покроково покаже як і що потрібно робити під час приготування і на що треба звернути увагу.

Складові:

Кокосово-шоколадна начинка:

  • 20 грам кокосової стружки;
  • 150 грам білого шоколаду;
  • 75 мл вершків 33%.

Тісто для макаронс:

  • 125 грам цукрової пудри;
  • 50 грам мигдального борошна;
  • 25 грам какао-порошок;
  • 66 грам яєчного білка (2 шт.);
  • 75 грам цукрового піску;
  • маленька щіпка солі.

зміст

  • 1 Як зробити макаронс в домашніх умовах
  • 1.1 Начинка для макаронс з кокосом і білим шоколадом
  • 1.2 Тісто для макаронс на французькій меренге
  • 1.3 Як отсаживать макаронс
  • 1.4 Як спекти макаронс

Як зробити макаронс в домашніх умовах

Готувати французьке печиво починаємо з того, що приготуємо кокосову начинку з білого шоколаду.

Начинка для макаронс з кокосом і білим шоколадом

Рецепт начинки для макаронс простий. У високу склянку для блендера поміщаємо білий шоколад, поламаний на маленькі шматочки. Всипаємо туди кокосову стружку. Вершки підігріваємо до температури 80 ° С і відразу заливаємо їх в стакан з шоколадом. На одну хвилину забуваємо про них нехай тане.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Потім, занурюємо віночок в стакан і збиваємо на самій повільній швидкості. Наша завдання не збити в пишну піну, а рівномірно перемішати всі інгредієнти в склянці. Ставимо готову начинку в прохолодне місце застигати.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Тісто для макаронс на французькій меренге

Одночасно просіюємо какао, цукрову пудру і мигдалеву борошно через сито / друшляк з дрібною сіточкою в одну миску.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Тепер, беремо білки, збиваємо їх до появи першої піни і починаємо всипати цукор. Збиваємо до повного розчинення цукру і до середніх піків. Тобто, піднімаємо віночок і білкова крапля не варто, а нахилилася, як пташиний дзьоб.

Я попередньо пробиваю цукор занурювальним блендером, так він швидше розчиняється, тим самим я зменшую шанси перебити білки. Якщо у вас немає блендера, раджу цукор замінити цукровою пудрою.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

За допомогою лопатки з'єднуємо просіяне суміш і білкову французьку меренгу до повної однорідності.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Як отсаживать макаронс

Для відсаджування тістечок підготуйте силіконовий килимок для макаронс, кондитерський мішок з рівною насадкою або спеціальну форму для відсадження макаронс. Якщо килимка немає в наявності, намалюйте рівні гуртки на тефлоновому пергаменті і переверніть його, щоб малюнок був знизу і просвічувався крізь папір.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Відкидають макаронс однакового розміру і залишаємо їх підсихати не менше 40 хвилин. Чіпаємо печиво сухими подушечками пальців, якщо печиво гладке і не пристає до пальцями - воно підсохли.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Духовку ставимо в режим 160 ° С.

Як спекти макаронс

Отпекаем підготовлені домашні макаронс 8-9 хвилин. На 4 хвилині духовку треба відкрити і закрити, щоб вийшла волога. Готові макаронс виймаємо з духовки і перекладаємо на прохолодну поверхню.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Ось так виглядають правильно приготовлені французькі макаронс зі зворотного боку.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Коли французькі шоколадні печива повністю охолонуть, просто склеюємо їх попарно кокосовим кремом з білого шоколаду і складаємо вийшло тістечко в вазочку.

Кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом

Наші кокосові домашні макаронс на французькій меренге з білим шоколадом готові. Пора пити чай. Завершуючи рецепт хочу сказати, що у цього тістечка є один недолік - зберігати його довго не виходить, так як випаровується воно, ну дуже швидко.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору